Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Καπέλο σε μένα;

29.08.2010

Καπέλο σε μένα;Πολύ δύσκολο!

09.09.2010

Η μη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου και του υπουργού Επικρατείας Χ. Παμπούκη στη νέα κυβερνητική «ομάδα πολιτικού και στρατηγικού σχεδιασμού» προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επίσημες αλλά και ανεπίσημες απαντήσεις επιβεβαίωναν ότι....
οι ισορροπίες στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αλλάξει και έγινε ανακατανομή της εσωτερικής εξουσίας.

Ο Θ. Πάγκαλος, που δεν γνώριζε καν για τη χθεσινή σύσκεψη, έχει σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «πολύ σοβαρό ρόλο». Συνεργάτες του αντιπροέδρου έλεγαν ότι δεν υπάρχει από τη μεριά του δυσαρέσκεια γιατί οι αρμοδιότητές του δεν αλλάζουν (σ.σ. είναι συντονιστής της Επιτροπής Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής και παρακολουθεί την πορεία του Προγράμματος Σταθερότητας). Λέγεται ότι μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε χθες περί δυσαρέσκειάς του, επικοινώνησε μαζί του και ο Γ. Ραγκούσης. Συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν πάντως ότι ο κ. Πάγκαλος ούτε το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στην καθημερινή παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, επειδή έχει άλλα καθήκοντα.

Το νέο κυβερνητικό στρατηγείο θα στεγάζεται στον 5ο και 6ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, στη Β. Σοφίας. Στον ίδιο χώρο θα διαμορφωθεί και γραφείο για τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Εκεί θα στεγαστούν και οι περισσότεροι σύμβουλοι του πρωθυπουργού -θα προσλάβει κι άλλους- καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου ο χώρος δεν επαρκεί. Εκεί θα έχει γραφείο και η Ρεγγίνα Βάρτζελη, που θα είναι στο εξής η γεν. γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: