Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ψωμιάδης - Οι συκοφάντες και οι αρουραίοι της πολιτικής θα πάρουν την απάντησή τους

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί διώξεων και κυρώσεων σε βάρος του, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης έκανε τη ακόλουθη δήλωση:

«Τελείως… τυχαία εν μέσω προεκλογικής περιόδου, μετά την «έκτακτη» δίωξη για τη μεταφορά μαθητών πέντε χρόνια μετά την καταγγελία, τώρα οι υπόγειες διαδρομές ανακάλυψαν μια… περσινή δικαστική απόφαση που δεν έχει καν τελεσιδικήσει για να παύσουν τον Ψωμιάδη! Ας απαντήσουν στους γονείς πως θα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο από την ερχόμενη Δευτέρα.
Μετά το 2002 με τις βρώμικες επιστολές, μετά το 2006 που συκοφάντησαν μέχρι και την οικογένειά μου και το 2010 οι μηχανισμοί τέθηκαν πάλι σε κίνηση και ετοιμάζονται να.....
δημοσιοποιήσουν προειλημμένες αποφάσεις για προκάτ υποθέσεις.
Φαίνεται ότι κάποιοι βλέπουν πάλι ήττα και απαντούν με συκοφαντίες στη δική μας πρόσκληση για συνεργασία για το καλό του τόπου. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα, δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στο έργο που κάναμε όλοι μαζί και προσπαθούν τώρα να μας χτυπήσουν μέσω της Δικαιοσύνης. Όμως, ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και οι συκοφαντίες θα πέσουν στο κενό.

Στέλνω σήμερα ένα μήνυμα με συγκεκριμένους παραλήπτες. Πολιτικά παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να τα αφήσουμε στο σκοτάδι του παρασκηνίου.

Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στο λαό, όχι όμως σε κάποιους πολιτικούς. Οι συκοφάντες και οι αρουραίοι της πολιτικής θα πάρουν την απάντησή τους».

Ταχάλια

2 σχόλια:

periklis είπε...

Άκομψα προβάλλεται η διώξη του ψωμιάδη .Μιά ιστορία ξαναζεσταμένη. Παντως δεν θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμά.Φροντίζουν γι' αυτό οι αντίπαλοι του.Ο Ψωμίαδης είναι το παιδί του λάου. Τα καταφέρνει σε αυτό το ρόλο.είναι ο Ξανθοπουλος της πολιτικής.Οι θέσεις του βρίσκουν απήχηση στα λαικά στρώματα όλων των κομμάτων

AYTAPKEIA είπε...

Συγγνώμη που το σχόλιο αφορά άλλο επίκαιρο θέμα.

Οι γαλαξιακές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ αυξάνονται οι σεισμοί και έρχεται ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣ χειμώνας (όπως ο 5ετής από το ηφαίστειο Ταμπόρα τού 1815-20, που ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ την Επανάσταση του 1821!):
http://www.youtube.com/watch?v=u8e2dsV9eZ0