Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Διεγράφη ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ Θοδωρής Σκυλακάκης



H διαφοροποίηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Σκυλακάκη από την επίσημη γραμμή του κόμματος, όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο βήμα της ΔΕΘ, φέρνει από στιγμή σε στιγμή και την διαγραφή του από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Ο ευρωβουλευτής το πρωί μιλώντας στον BHMA 99,5, δήλωσε πως «θα είναι αυτοπυροβολισμός αν ανακοπεί η προσπάθεια του μνημονίου».
Ο Θοδωρής Σκυλακάκης αποτελούσε για χρόνια το πολιτικό alter ego της κ. Μπακογιάννη και μάλλον έκπληξη αποτέλεσε έστω και η λιγόμηνη παραμονή του στην Ν.Δ μετά την διαγραφή της.

Ανανέωση 13.50

Από το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γιάννη Τραγάκη, παρέπεμψε στην Επιτροπή τον κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί με τις δηλώσεις του επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός Κόμματος».

1 σχόλιο:

kofteri.lepida είπε...

Καλά θα κάνει ο κύριος Τραγάκης που διαγράφει συνεχεία να μαζέψει τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου κ. Σταματάτο που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη....Που ακούστηκε, ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ!!!! Ίσος στη Νέα Δημοκρατία διαγράφουν επιλεκτικά....