Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Νταβατζής και Πουτάνα, η υπέρτατη κοινωνική διαπλοκή…

 Γράφει ο Φώτης Μπόμπολας

Στην εποχή μας – για την ακρίβεια από το 1913 – οι σύγχρονες Τράπεζες (ως Νταβατζήδες), διαπλέκονται με τις σύγχρονες Πολιτικές Ηγεσίες (ως Πουτάνες). Ακούγεται βαρύ και ακραίο;… θα εκπλαγείτε!

Δείτε τον Edward Griffin τον μεγάλο μελετητή του “τέρατος” του Jekyll Island, δηλαδή της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (FED) σε ένα καταπληκτικό interview στα αγγλικά. Το τέρας ιδρύθηκε στο ομώνυμο νησί της Νέας Υόρκης στο οποίο έλαβε χώρα η μεγαλύτερη συνωμοσία τραπεζιτών στην ιστορία της ανθρωπότητας. H FED εξακολουθεί και αποτελεί την μητέρα όλων των κεντρικών τραπεζών του σύγχρονου κόσμου και μαζί με τις αδελφές της και τις πολιτικές ηγεσίες της G8 είναι οι μεγάλοι συνυπεύθυνοι για ένα άλλο τέρας, αυτό της παγκόσμιας κρίσης που βιώνουμε όλοι μας τα...
τελευταία δυο χρόνια.

Το 40-λεπτo interview του Edward Griffin, είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και συμπυκνωμένο “σεμινάριο” που όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κρίσιμες πληροφορίες που είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό και αποτελούν την ρίζα του προβλήματος! Είναι μάλιστα αυτόματες και αποκαλυπτικές οι αναγωγές που γίνονται παρακολουθώντας την αφήγηση, για την εγχώρια σχέση διαπλοκής αφενός της κυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου (και όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης) και αφετέρου της παλιάς Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος – νυν Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας – και του δικτύου των γνωστών εμπορικών τραπεζών, οι οποίες παρεμπιπτόντως, λειτουργούν διαχρονικά εκτός νόμου, μη εφαρμόζοντας καμία απόφαση δικαστηρίου.

Είναι εξαιρετικά ευχάριστη η αφαίρεση της θολούρας σε αυτή την τόσο αμαρτωλή αλλά και τόσο καθοριστική σχέση τραπεζών και πολιτικής ηγεσίας.

Καλή παρακολούθηση…το video εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: