Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η απάτη και η αυταπάτη

Ο Πάγκαλος ξαναμίλησε. Και τι είπε; Ότι το κεφάλαιο στην Ελλάδα έχει την διπλάσια κερδοφορία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και ότι βρίσκουν τρόπους ώστε να αποφεύγουν την φορολόγηση.
Οπότε να το έχουμε υπόψη μας αυτό. Όταν ο Πάγκαλος γίνει υπουργός κάποιας κυβέρνησης θα το ρυθμίσει το θέμα ώστε να πληρώνουν και αυτοί που βγάζουν τα πολλά και όχι μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Οι οποίοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, έτρωγαν μαζί με τον Πάγκαλο.
Στο 15% θα φτάσει η ανεργία. Επίσης στο 15% θα φτάσει και το έλλειμμα του 2009. Το έλλειμμα και...
η ανεργία μάλλον ανταγωνίζονται στο πιο θα φτάσει πρώτο στο 30%.

Μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των πολιτών μας πληροφόρησε το ΕΛΚΕΚΑ. Ναι εσάς περιμέναμε να μας το πείτε.

Προσέξτε λίγο την παρακάτω φράση: «Θα αγωνιστούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

Πιστεύεις ότι αυτή η φράση ανήκει σε κάποιον που ασχολείται με κάποιο άθλημα. Λάθος. Η φράση αυτή ανήκει σε πολιτικό της ΝΔ. Δεν έχει σημασία το όνομα, εξάλλου την λένε όλοι οι νεοδημοκράτες τώρα που είναι στην αντιπολίτευση, όπως την έλεγαν και οι πασόκοι όταν ήταν στην ανάλογη θέση.

Κανονικά οι πολιτικοί (όπως και οι πολίτες - ψηφοφόροι) θα έπρεπε να σκεφτόντουσαν κάπως διαφορετικά. Δηλαδή: τι είδους πολιτική πρεσβεύει η ιδεολογία της ΝΔ (ή του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ κλπ); Την ασκούμενη πολιτική από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την είδαμε. Και είναι η πολιτική που μας έχει φέρει σε αυτό το χάλι.

Όταν λοιπόν ο πολιτευτής της ΝΔ λέει ότι θα αγωνιστεί για να κερδίσει εννοεί ότι θα...συνεχεια στο http://mikrosfokion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: