Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η Ευελπίδων περιμένει τον Τόλη για τα χρέη

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί σήμερα Πέμπτη, αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Και αυτό γιατί στο Ζ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, συζητείται το ζήτημα των φορολογικών εκκρεμοτήτων του που αγγίζουν τα 5,5 εκατ. ευρώ!
Τα δικαστήρια δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση οικείο περιβάλλον για τον λαϊκό καλλιτέχνη και ίσως για το λόγο αυτό να μην εμφανιστεί – όπως λέγεται – στην Ευελπίδων αλλά να εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του.
Τα χρηματικά πρόστιμα και ο πρόσθετος φόρος, έχουν...
επιβληθεί στον τραγουδιστή από την ΙΓ ΔΟΥ Αθηνών και αφορούν στο χρονικό διάστημα από το 1993 έως το 1997.

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο λόγω υποβολής ανακριβών φορολογικών δηλώσεων, μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών προς τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, προς δισκογραφική εταιρεία και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας για πνευματικά δικαιώματα..

Η υπόθεση του Τόλη Βοσκόπουλου δεν θα απασχολήσει μόνο όμως το Ζ Μονομελές Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αλλά και το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 27 Οκτωβρίου 2010, μετά από αναβολή που δόθηκε σήμερα στην εκδίκαση των αιτήσεων του τραγουδιστή.

Με τις αιτήσεις αυτές ο Τόλης Βοσκόπουλος αμφισβητεί τα εισοδήματα και τα πρόστιμα που του καταλογίζει η Εφορία για την περίοδο 1993 -1997. Η αναβολή στη συζήτηση των υποθέσεων αυτό δόθηκε λόγω κωλύματος του εισηγητή Ι. Γράβαρη.

Ο τραγουδιστής πάντως με δημόσια δήλωση του, όταν είδε το φως της δημοσιότητας το θέμα, είχε αναφέρει ότι «στόχος είναι η Άντζελα», δηλαδή η σύζυγος του Άτζελα Γκερέκου η οποία τελικά «καρατομήθηκε» από την θέση της στο υπουργείο Τουρισμού.

Πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: