Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πέρασαν όλες οι ερωτήσεις για Χριστοφοράκο και λοιπούς. Πως θα παρθούν οι καταθέσεις στο Μόναχο.

Παρ’ όλες τις μεθοδεύσεις και τις μετατροπές σε ημερομηνίες και διαδικασία, η πρωτοβουλία Καμμένου πέρασε και οι μάρτυρες κλειδιά για το σκάνδαλο της Siemens θα κληθούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που συγκεντρώθηκαν από τους αναγνώστες και bloggers.
Οι ερωτήσεις υποβλήθηκαν από τον βουλευτή και αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν αυτούσιες (!!) στην εξέταση των μαρτύρων. Η μεθόδευση δυστυχώς είναι ότι θα υποβληθούν γραπτώς στους μάρτυρες και όχι απ’ ευθείας από τους βουλευτές.
Η πρώτη δόση (την ερχόμενη εβδομάδα) θα αφορά τον Χριστοφοράκο και τον αντιπρόεδρο της Siemens και η επόμενη, τα μεγάλα ψάρια, κυρίως τον Κουτσενρόιτερ.
Ο Πάνος Καμμένος θα είναι στην δεύτερη αποστολή.
Δικαίως θα αναρωτηθείτε “εάν δεν απαντήσουν τις ερωτήσεις, που είναι το πιθανότερο, τι χρησιμότητα θα έχει η όλη προσπάθεια”
Μα θα μας δοθεί η ευκαιρία να δημοσιοποιήσουμε επίσημα τις ερωτησεις αυτές και τις όποιες απαντήσεις αφού πλέον θα περαστούν στα πρακτικά της βουλής, χωρίς να θεωρηθεί ότι “συκοφαντούμε ή δυσφημούμε πρόσωπα και καταστάσεις”.
Τότε θα κρίνετε και εσείς ποιά ήταν η σκοπιμότητα της προσπάθειας, αφού τα στοιχεία που ήλθαν στην κατοχή μας... Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: