Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Το Ευρω-«ιδιώνυμο» και ο εξτρεμισμός της ληστείας

Το ισχυρό κατασταλτικό κράτος είναι το έσχατο μέσον που χρησιμοποιεί το κεφάλαιο για να ανανεώσει το συσσίτιο του κέρδους.
Σε εποχές έντονων οικονομικών κρίσεων, το κράτος θωρακίζεται με νέες «φόρμες» καταστολής και «ειδικά» έκτακτα μέτρα, για να αντιμετωπίσει τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή και τις αναπόφευκτες κοινωνικές εκρήξεις.
Ο φασισμός είναι το ολοκληρωτικό δίκτυο αυτού το τρομακτικού τέρατος των μηχανισμών καταστολής. Σύμφωνα με την εύστοχη διατύπωση του Ράντεκ (Ρώσος μπολσεβίκος) «η φασιστική δικτατορία ήταν οι σιδερένιοι κύκλοι με τους οποίους η αστική τάξη προσπαθούσε να στηρίξει το σαπισμένο βαρέλι του καπιταλισμού».
«Οι σιδερένιοι κύκλοι» του σύγχρονου νεοταξικού φασισμού συμπεριλαμβάνουν όλες τις μορφές και τις ποικιλίες της ιδεολογικής, πολιτικής, αστυνομικής και ηλεκτρονικής καταστολής: Το κράτος, τα κόμματα του καθεστώτος (και τα μεταλλαγμένα «αριστερά»), ΜΚΟ, πολύχρωμους επιδοτούμενους και μεταμφιεσμένους προβοκάτορες, καθώς και τις νέες τεχνικές δολοφονιών ανθρώπων και ιδεών, τα νέα εφιαλτικά συστήματα του ηλεκτρονικού φακελώματος, νέους ηλεκτρονικούς «σιδερένιους κύκλους, όπως είναι η Κάρτα του Πολίτη…

Όπως και παλιά, έτσι και σήμερα τα επιτελεία του κεφαλαίου εντείνουν και πολλαπλασιάζουν τις βάρβαρες και τερατώδεις «κατασταλτικές» προετοιμασίες τους, σε ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ οικονομικών κρίσεων και βαθιάς σήψης.
Σε τέτοιες καταστάσεις κρίσεων γεννιούνται και βαθαίνουν οι κοινωνικοί σπασμοί και οι οργισμένες, εκρηκτικές διεργασίες μέσα στους λαούς.
Τα επιτελεία του κεφαλαίου ξέρουν να διαβάζουν σωστά τους κινδύνους που απειλούν το καθεστώς και τα αφεντικά τους. Γι’ αυτό σε περιόδους κρίσεων όπου επιτίθενται με αγριότητα εναντίον των λαϊκών εισοδημάτων και όλων των ιστορικών κατακτήσεων των κοινωνιών, το καθεστώς προωθεί «σιδερένιους κύκλους» πιο εντατικά και άγρια.
Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα το «Ιδιώνυμο» του Βενιζέλου προωθήθηκε στη μεγάλη κρίση του 1929.

Ο τίτλος του ήταν: «Περί μέτρων ασφαλείας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών».
Το άλλοθι ο κομμουνιστικός κίνδυνος.

Ο Βενιζέλος σαφέστατος:

«Πάσα απόπειρα διαταράξεως ή βιαίας ανατροπής του αστικού καθεστώτος, του οποίου στερεά θεμέλια είνε η πατρίς, η οικογένεια, η ιδιοκτησία θα εύρη αντιμέτωπον την πυγμήν του Κράτους. Είμεθα αποφασισμένοι να εξοπλίσωμεν το κράτος και τας αρχάς του διά τας αναγκαίας νομοθεσίας, όπως καταστή δυνατή η αποτελεσματική κοινωνική άμυνα κατά των απροκάλυπτων ανατρεπικών ενεργειών των εχθρών του κοινωνικού καθεστώτος» (δήλωση στις 7 Ιουλίου 1928)

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη πλανητική καπιταλιστική κρίση, μπροστά σε μεθοδευμένες χρεοκοπίες εθνικών-κρατών, σε άγριες καταστροφές κοινωνιών και λαών, προκειμένου να διατηρηθεί το συσσίτιο του κέρδους και να συνεχιστεί η κερδοσκοπική αναλγησία των πολυεθνικών και των καρτέλ του χρήματος.
Αυτή, η ιστορικά ασύλληπτη, βαρβαρότητα θα προκαλέσει λαϊκούς τυφώνες και επαναστατικές καταιγίδες.
Οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος προωθούν νέους «σιδερένιους κύκλους» γύρω από τους λαούς, θωρακίζονται με όλα τα «όπλα» της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως είναι το οργουελικό «όπλο» της Κάρτας του Πολίτη…
Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα ψηφίστηκε και ένα νέο «ιδιώνυμο»: Το Ευρω-«ιδιώνυμο»!
Όπως ήδη έχουμε γράψει το ψήφισμα αυτό των μηχανισμών της Ευρώπης των πολυεθνικών ποινικοποιεί τους λαϊκούς αγώνες και φιλοδοξεί να βάλει σε «γύψο» κάθε την αντίσταση ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Εισάγει ακόμα και τη ΛΟΓΙΚΗ δίωξης της ΣΚΕΨΗΣ (!) ενάντια στο διεθνές και εγχώριο καθεστώς των «νταβάδων» και των «μαφιών» τους.
Αναλυτικά διαβάστε το άρθρο:

«Τα μοναρχικά λέπια της ΕΕ και του Μνημονίου»

Η μαγική λεξούλα στο «Ευρω-«ιδιώνυμο» είναι ο «εξτρεμισμός»!!!

Κάθε αγώνας, αλλά και κάθε σκέψη ενάντια στις συμφορές, τη βαρβαρότητα και τη φρίκη που σπέρνουν οι δήμιοι των λαών ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΕΜΙΣΜΟΣ!!!

Τα 100 εκατομμύρια φτωχών την τελευταία διετία και τα πάνω από 4 τρισ. Ευρώ που δόθηκαν στους τραπεζίτες δεν είναι εξτρεμισμός!!!
«Εξτρεμισμός» είναι τα 100 εκατομμύρια των πεινασμένων όταν θα διαμαρτυρηθούν ή οι καταγγελίες εναντίον των τοκογλύφων ληστών.
«Εξτρεμισμός» είναι ακόμα, αν διαμαρτυρηθούν και διεκδικήσουν το δικαίωμα στη ζωή, τα 23 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ που έχουν πεταχτεί στον καιάδα της ανεργίας.
«Εξτρεμισμός» Θα είναι αν οι Έλληνες αρνηθούν να μπούνε στα φέρετρα της Νέας Τάξης, αν διεκδικήσουν το ιστορικό δικαίωμα της κοινωνικής και εθνικής τους υπόστασης που καταλύεται βαναύσως από τους ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ και τους ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ της κερδοσκοπικής λεηλασίας, από τους μαφιόζους της Νέας Τάξης και τα ανδρείκελά τους…
Οι ΕΞΤΕΜΙΣΤΕΣ της λεηλασίας και της δολοφονίας εθνών και λαών κατηγορούν τις κοινωνίες και τους λαούς που αντιστέκονται για «εξτρεμισμό»!!!
Και σε αυτή την κηδεία των λαών, ακόμα και της επιστήμης των λέξεων και εννοιών, ακολουθούν και συμμετέχουν και τα δήθεν ελληνικά κόμματα…
Μόνο που δεν έχουν καταλάβει ότι η πένθιμη ακολουθία είναι για τους ίδιους και τα αφεντικά τους.

ΣΥΝΤΟΜΑ οι λαοί θα τους στείλουν εκεί που ανήκουν: Στο λάκκο που σκάβουν για τους λαούς…

Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: