Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η μαϊμού συνέντευξη Καραμανλή σε “blog” δεν είναι πλακίτσα, είναι προβοκάτσια.

Πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες “μαϊμού” ειδήσεων από blogs προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή ή να αποκτήσουν αναγνωσιμότητα. Ευτυχώς αυτές οι περιπτώσεις είναι μεμονωμένες σε αντίθεση με την πρακτική πολλών portals να βομβαρδίζουν με δεκάδες “παραπολιτικές ειδήσεις και αποκλειστικότητες” που βέβαια διαψεύδονται με ρυθμό πολυβόλου. Το σημερινό ατόπημα όμως ενός Blog να διατυμπανίσει μία δήθεν αποκλειστική συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κ. Καραμανλής, δεν είναι απλώς μία πλακίτσα ανάμεσα στις άλλες. Είναι μία προβοκάτσια που θα γίνει σημείο αναφοράς από τους δημοσιοκάφρους κάθε φορά που κάποιο Blog έχει μία αποκάλυψη ενάντια στις εξουσιαστικές δομές κυβέρνησης και ΜΜ”Ε”.
Ακόμα και το μεγαλύτερο σκάνδαλο να αποκαλύψεις, οι δημοσιοκάφροι θα πουν σκωπτικά: “Μα καλά πιστεύετε τα Blogs; Εδώ ο άλλος δημοσίευσε μαϊμού συνέντευξη του Καραμανλή που την είχε βγάλει από το κεφάλι του”!
Έτσι ακριβώς λειτουργούν, έτσι ακριβώς μόνοι μας ανοίγουμε την κερκόπορτα της απαξίωσης.

ΥΓ. Εννοείται ότι διασταυρώσαμε το γεγονός πριν προβούμε σε κριτική, από το “περιβάλλον” του πρώην πρωθυπουργού όπως είθισται να αναφέρεται τον τελευταίο καιρό.

Olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: