Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Στηρίζουμε τον blogger Αθανάσιο Κατσίμπελη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας…


Αυτό εδώ το blog δεν ασχολείται ιδιαίτερα με αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, ούτε προβάλει υποψήφιους δημάρχους, συμβούλους κ.λ.π. με μια μόνο εξαίρεση.

Στηρίζει και θα προβάλει γνήσιους επαναστάτες και σαν τέτοιους θεωρούμε  μόνο τους bloggers.
Για το λόγο αυτό, μαζί με τα κορυφαία blogs της χώρας μας,Olympia  Taxalia, Έχω μάτια και βλέπω, OnlinePress,citypress-gr,  Προεδρική Δημοκρατία, το  Αντίλογος , στηρίζει για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον Αθανάσιο Κατσίμπελη, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με το συνδυασμό "Ζούμε Δυτικά" του Γιώργου Παπαναστασίου.
O Κατσίμπελης Αθανάσιος γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ....
γιος απόστρατου Αξιωματικού της Αεροπορίας με καταγωγή από τη Σαλμώνη και τη Βαρβάσαινα Ηλείας και Γορτυνιακές ρίζες.Είναι δάσκαλοςπτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος και Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μaster of Education με….
θέμα της διπλωματικής του εργασίας τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Συμμετείχε στην Παιδαγωγική ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων Ηλείας του οποίου επί 4 χρόνια ήταν Αναπληρωτής Υπεύθυνος.
Είναι μέλος της ΔΑΚΕ Π.Ε, επί σειρά ετών μέλος Δ.Σ Συλλόγων Δασκάλων και Νηπιαγωγών. Έχει διατελέσει Γ.Γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καλαβρύτων ενώ είναι υποψήφιος για το ΚΥΣΠΕ με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.
Είναι έγγαμος πατέρας δυο αγοριών.
Όσοι είναι ψηφοφόροι στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μπορούν να πληροφορούνται σχετικά ή να επικοινωνούν με τον κ. Κατσίμπελη, στις πιο κάτω διευθύνσεις:


katsimpelis@gmail.com
http://www.facebook.com/pages/Allazoume-Nootropia-Allazoume-mazi-Athanasios-Katsimpeles/275653935665
http://athanasioskatsimpelis.blogspot.com/
http://twitter.com/Katsimpelis


Έρχεται σιγά σιγά και η ώρα των bloggers. Ας οργανωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: