Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Το ισλάμ δείχνει τον δρόμο… Σπάστε τα δεσμά της καταπίεσης. Σπάστε τις γυναίκες σας στο ξύλο!!

*Προσοχή, το άρθρο περιέχει εικόνες φρίκης. Μην πατήσετε στο “διαβάστε περισσότερα” εάν δεν αντέχετε.

25 Νοέμβρη:”Διεθνή Ημέρα για την Πάταξη της Βίας κατά των Γυναικών”. Να καταργηθεί αυτή η μέρα της Δυτικής φεμινιστικής υποκρισίας! Με την βοήθεια του Αλλάχ, η 1 στις 5, μπορεί να γίνει 5 στις 5!

Γράφει η Τρολλυμπία.

Φίλες μου, πρέπει να το παραδεχτούμε. Είμαστε καταπιεστικές. Εκμεταλλευόμαστε τον ηλίθιο Ελληνικό πολιτισμό και κάνουμε πατίνι τις ζωές των ανδρών. Ως μητέρες, ως πεθερές, ως σύζυγοι, ως αδερφές, ως κόρες.
Μας αξίζει ένα γερό χέρι ξύλο αλλά πως να τολμήσουν οι δύστυχοι άνδρες μας να μας το δώσουν; Από τη μια είμαστε ο μόνος πολιτισμός που εξακολουθεί μετά τις γυναικείες θεότητες να διατηρεί την Παναγία σε περίοπτη θέση. Από την άλλη, εάν τολμήσουν να μας αγγίξουν τους τρέχουμε στα δικαστήρια.
Ώρα να δώσουμε ένα τέλος. Τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η αγκαλιά του Ισλάμ ανοίγει διάπλατα για να δώσει και σ’ εμάς την πολυπόθητη λύτρωση…
μελανιές ασύστολες και μπούργκα για να μην αγχωνόμαστε να τις κρύβουμε με make up.

Κοιτάξτε το χάλι μας. Τους κάνουμε και πλάκα. Αφιερώνουμε ολόκληρη ημέρα για τη δήθεν βία όπου η 1 στις 5 από εμάς τρώει ξύλο (και μετά την αποζημίωση αφού κλείνουμε το κορόιδο φυλακή), όταν οι τρισευτυχισμένες γυναίκες στο Ισλάμ έχουν κάνει το 5 στα 5!

Γιατί νομίζετε ότι σε αυτή την ημέρα εορτάζουμε μόνο εμείς οι αναχρονιστικές της Δύσης; Μα γιατί για τις κοπέλες στο Ισλάμ κάθε μέρα είναι γιορτή! Εάν τις ενοχλούσε το ξύλο δεν θα είχαν νομίζετε 100 αντίστοιχες ημέρες; ....η συνέχεια στο Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: