Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

"Για την ντόπα δεν μιλάει κανείς;"

Για την ντόπα δεν μιλάει κανείς;

Όταν τη βρωμιά την κρύβεις κάτω από το χαλί , τότε το σκηνικό σαπίζει και αναπαράγεται στο διηνεκές.
Γνωρίζετε ότι ΝΤΟΠΑ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΑ;
Όπως αναφέρει παλαιότερο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» «Τριανταεξάχρονος αρσιβαρίστας, ελληνικής καταγωγής, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Σουηδίας χτυπημένος από τη νόσο των ‘τρελών αγελάδων’. Ο αθλητής έκανε χρόνια και αλόγιστη χρήση αυξητικής ορμόνης που προερχόταν από την υπόφυση ανθρώπινων πτωμάτων τα οποία έκλεβαν λαθρέμποροι της ντόπας από νεκροτομεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης δωροδοκώντας τους φύλακες των νεκροθαλάμων με 25 ευρώ το κεφάλι!
Ο αρσιβαρίστας θάφτηκε σε πόλη της βόρειας Ελλάδας και ο θάνατός του σχετίζεται -από παράγοντες της WADA- με το χαμό της 39χρονης Αμερικανίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας...
Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ, που εξέπνευσε το 1998 πιθανότατα από την ίδια αιτία» .
Την αποκάλυψη έκανε στην «Espresso» ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες δημοσιογράφους, ο Γιώργος Στεργιάδης, με καριέρα στις μεγάλες έρευνες για τις απαγορευμένες ουσίες στο εξωτερικό. Ο Στεργιάδης εργάστηκε επί 25 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση και στο ραδιόφωνο της Σουηδίας και διατέλεσε επί 17ετία ανταποκριτής της ΕΡΤ στις σκανδιναβικές χώρες.
Ο Γιώργος Στεργιάδης δήλωνε στο σχετικό ρεπορτάζ: ...η συνέχεια στο politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: