Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Καταθέτει πρόταση μομφής και ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους η ΝΔ

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους η ΝΔ μετά τη σημαντική μείωση της ψαλίδας από το ΠΑΣΟΚ. Στη Ρηγίλλης πιστεύουν πως οι θέσεις του Α.Σαμαρά έχουν μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και θα προσπαθήσουν να κεφαλοποιήσουν «τα κέρδη» από τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ θ’ασκήσει έντονη αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ενώ θα καταθέσει και πρόταση δυσπιστίας έναντι της κυβέρνησης.
 Κορυφαία στελέχη της ΝΔ εξέφραζαν ανοιχτά χθες την ευχαρίστησή τους και υπογράμμιζαν πως «μέσα σε έναν χρόνο έχει μειωθεί η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ στο 2%». Ο ίδιος ο...
πρόεδρος της ΝΔ,κ.Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε δύο φορές τον όρο «αναγέννηση», και όπως δηλώνουν συνεργάτες του «δεν είναι τυχαίο». Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να δείξει πως «το κόμμα της ΝΔ βρίσκει τον δρόμο του» και «μειώνει τη διαφορά από το κυβερνών κόμμα».
Όπως όλα δείχνουν από την επομένη των εκλογών-του β’γύρου- θ’αρχίσει σκληρή αντιπολίτευση από τη ΝΔ. Άλλωστε η επόμενη βδομάδα από τις εκλογές είναι καθοριστική καθώς «ανοίγουν» μία σειρά από υποθέσεις στις Εξεταστικές της Βουλής.

Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: