Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα εναντίον Θέμου Αναστασιάδη...

Επίθεση από το βήμα της βουλής εναντίον του εκδότη της εφημερίδας του πρώτου θέματος Θέμου Αναστασιάδη έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού.
Ας δούμε τι είπε η κυρία Μπακογιάννη: ...



"Μιλάτε για δίωξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος και ετοιμάζεστε να καθιερώσετε την υποχρεωτική απαγόρευση χρήσης μετρητών μεταξύ επιχειρήσεων για πάνω από 1500 Ευρώ. Την ίδια ώρα που παραμένει ατελέσφορη επί δύο κυβερνήσεων η υπόθεση των αγνώστου προελεύσεως 5,5 εκ. του γνωστού εκδότη και τηλεπερσόνα του κυρίου Θ. Αναστασιάδη, που με ανεξήγητο τρόπο εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς του και κανείς να μην θεωρεί ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση στον ελληνικό λαό γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών..οι πολίτες εντός του συστήματος και οι πολίτες εκτός του συστήματος. Και δεν είναι μόνο αυτό... Είναι ότι όλοι μας θεωρούμαστε από τον κόσμο υπαίτιοι γιατί λένε τον φοβάστε γι' αυτό δεν τον κυνηγάτε γι΄ αυτό είσαστε μουγγοί στην Βουλή των Ελλήνων. Και σας πάω και στοίχημα ότι δεν θα υπάρχει και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα μεταδώσει αυτό το οποίο λέω εγώ σήμερα. Παραταύτα το χρωστάμε στον ελληνικό λαό."
Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη, ενώ στον αντίλογο των όσων είπε η κ. Μπακογιάννη εκφράζεται η απορία γιατί δεν αναφέρθηκε και σε ιδιοκτήτες άλλων ΜΜΕ που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη ή την εφορία αλλά περιορίστηκε στο θέμα των 5,5 εκατ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: