Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σε βοήθεια του Wikileaks

Αν πιστεύετε ότι υπάρχει ένα γκρουπ εκλεπτυσμένων- ιδιοφυών χάκερ κάπου κρυμμένοι, πάνω από τους προσωπικούς τους υπολογιστές, εξαπολύοντας επιθέσεις ,24 ώρες την ημέρα επί επτά ημέρες της εβδομάδας, σε εταιρείες που αρνήθηκαν την συνεργασία με το WIKILEAKS πλανάστε οικτρά!
Η βοήθεια στα forum υποκλοπής λογισμικού γνωστά ως "Anonymous" και "Operation Payback" είναι πάρα πολύ απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ...

στείλετε ένα e-mail σε ένα από τα συμβαλλόμενα websites και να αφήσετε τους χακεραδες να αναλάβουν το pc σας!

Το ΄΄Anonymous΄΄ ανέλαβε την ευθύνη της πρόκλησης προβλημάτων στα sites των MasterCard,Visa και PayPal αυτή την εβδομάδα.
Οι επιθέσεις άρχισαν με την σύλληψη του Julian Assange's .

Ένας ακτιβιστής από την Βοστόνη δήλωσε στο CNN : ΄΄Δεν χρειάζεται να είσαι μπροστά στον Υπολογιστή σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλεις οένα e-mail που να λέει "Συμφωνώ να χρησιμοποιήσετε το pc μου και να κάνετε ότι θέλετε μ'αυτό" οι άνθρωποι του Anonymousσυνδέονται στο pc σας και με άλλους που επίσης συμφώνησαν, όλοι μαζί ,με δύναμη ομοσπονδίας, εξαπολύουν αυτές τις επιθέσεις΄΄ .

farmaki

2 σχόλια:

OMADEON είπε...

GR, η φρασεολογία "ανέλαβε την ευθύνη" ανήκει στο παρελθόν, και ήδη ο φίλος Antidrasi-kai-Sex τη χαρακτήρισε "φρασεολογία Σόμπουλου" (διότι παραπέμπει σε "τρομοκρατία" - που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ).

Τα Γερμανικά (και άλλα) δικαστήρια, ο Guardian κ.ά. πολλοί έχουν ορίσει αυτή τη δραστηριότητα σαν "ψηφιακό ισοδύναμο καθιστικής διαμαρτυρίας", όπου ΔΕΝ υπάρχουν ζημιές πλην του προσωρινού κατεβάσματος site - στοχων. Με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δεν υπάρχει μόνιμη ζημιά, ή ο,τιδήποτε που συνιστά "τρομοκρατία", ενώ η "ανάληψη ευθύνης" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καν κεντρική (ή μοναδική) "ομάδα" ή "οργάνωση". Το τελευταίο δελτίο τύπου ανθρώπων που συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες το ξεκαθαρίζει αυτό, αξίζει να το διαβάσετε:
http://dump.no/files/467072ba2a42/ANONOPS_The_Press_Release.pdf


Επίσης αυτό που εξηγείς ισχύει, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο μόνος τρόπος δράσης. Μπορεί κανείς να κατεβάσει κάποια προγράμματα και να συμμετέχει π.χ. μέσα από ιντερνέτ-καφέ, κλπ.

OMADEON είπε...

Υ.Γ. Συγνώμη GR, _τώρα_ πρόσεξα ότι το κείμενο δεν ήταν δικό σου, ήταν του "φαρμάκι" (λινκ κάτω αριστερά). Ε, υποθέτω τότε ότι συμφωνείς κι ότι τα ίδια περίπου θάλεγες κι εσύ!!!

χεχε (κι είχα απορήσει ΠΩΣ το έγραψες)