Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για το ολοκαύτωμα του 2007 και τον Χριστοφοράκο.

...διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ: Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007

2 σχόλια:

NewNeuromancer είπε...

Παρακάτω, η δική μου άποψη για το θέμα:

Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει δει στατιστικά στοιχεία πυρκαγιών στην Ελλάδα και να μην είναι σε θέση να διαπιστώσει ότι οι κορυφές των γραμμικών διαγραμμάτων έχουν μια περιοδικότητα ανάλογη με τις προεκλογικές περιόδους.

Ωστόσο, τα συμφέροντα των οικοπεδοφάγων δεν είναι τα μόνα που εξυπηρετούνται από αυτό το περιοδικό φαινόμενο. Η πιθανή δράση ξένων κρατικών υπηρεσιών δεν μπορεί να αποκλειστεί, άλλα δεν μπορεί να αποκλειστεί και η δράση φανατικών ομάδων κομματιστών της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μπλε ή πράσινης, ανάλογα με την περίοδο).

Αυτό το κείμενο θεωρώ διαισθητικά ότι είναι ένα παραποιημένο ή κατασκευασμένο ηλεκτρονικό «τεκμήριο» (σημ.: όχι από το olymbia).

Στο κείμενο βλέπουμε έναν λόγο καθαρά κομματικοποιημένο και εμπαθή, κατά συγκεκριμένων προσώπων. Το δε επίθετο: «αρπακτικά» που χρησιμοποιείται για τους διαπλεκόμενους των εξοπλισμών, δεν αρμόζει σε κείμενο που λέγεται ότι βρέθηκε στο σκληρό δίσκο ενός ανθρώπου που είναι κι αυτός ένα «αρπακτικό» που είχε (αποδεδειγμένα) «γιουσουφάκια» σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Επιπλέον, τι τον ένοιαζε τον τεχνοκράτη Χριστοφοράκο ή την Siemens ποιός θα κέρδιζε τις εκλογές και ποιός ήταν «γιουσουφάκι» του ενός ή του άλλου. Αφού, τα έργα θα τα είχε εξασφαλισμένα: είτε με τα «γιουσουφάκια» της ΝΔ, είτε με τα «γιουσουφάκια» του ΠΑΣΟΚ (σημ.: από το ΠΑΣΟΚ, μόνο το όνομα ενός «καμένου χαρτιού» αναφέρεται: ο Τσοχατζόπουλος, άλλο «πράσινο γιουσουφάκι» δεν αναφέρεται, παράξενο…).

-----------
Σημείωση:
Την πηγή δεν εμπιστεύομαι, όχι όσους αναπαρήγαγαν την πληροφορία.

NewNeuromancer είπε...

(Διευκρινίζω προς αποφυγήν παρεξηγήσεως)

Δεν αμφιβάλω για την προέλευση του κειμένου. Απλά, διαισθητικά, δεν εμπιστεύομαι την αλήθεια της. Μπορεί να έχω και λάθος.

Πάντως, ακόμα κι αν το κείμενο δεν είναι παραποιημένο ή κατασκευασμένο (από την πηγή) δεν παύει να δίνει την εντύπωση ότι έχει γραφτεί από εμπαθή κομματιστή ο οποίος γνωρίζε τότε ένα επιχειρησιακό σχέδιο που ικανοποιούσε τις στενές κομματικές προσδοκίες του. Κι εννοείται ότι πρέπει δοθούν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις αυτής πρόγνωσης από τον/την συγγραφέα αυτού του κειμένου…