Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πραξικόπημα σε βάρος του Πούτιν ετοίμαζε ο Χοντορκόφσκυ

Το άγνωστο παρασκήνιο από τον Κ.Σ.
 
Το πραγματικό έγκλημα το οποίο προσγείωσε τον χοντορκοφσκυ πίσω από τα ρωσσικα κάγκελα ήταν το ότι βρισκόταν στη μέση της δημιουργίας ενός αμερικανοκινητου πραξικοπήματος για να καταλαβη τη ρωσσικη προεδρία στις προγραμματισμένες για το 2004 εκλογές της ρωσσικης Δουμάς.
Ο χοντορκοφσκυ είχε αρχίσει....
να χρησιμοποιη  τον τεραστιο πλουτο του για να αγοραση αρκετες θεσεις στις ερχομενες εκλογες της δουμας ωστε να μπορεση να αλλαξη τους ρωσσικους νομους σχετικα με την ιδιοκτησια των κοιτασματων πετρελαιου στο εδαφος και των αγωγων μεταφορας του.
Επι πλεον προετοιμαζοτανε να προκαλεση απ’ευθειας τον πουτιν και να γινη προεδρος της ρωσσιας.
Σαν μερος της εξυπνης συνδιαλλαγης  η οποια εδωσε στον πουτιν την ανεπισημη  υποστηριξη των αποκαλουμενων ρωσσων ολιγαρχων αυτος συμφωνησε  να τους επιτραπη να κρατησουν τα πλουτη τους με την προυποθεση να επαναπατρισουν ενα μερος τους πισω στη ρωσσια και να μην επεμβαινουν στην εσωτερικη πολιτικη χρησιμοποιωντας τον πλουτο τους.
Οι περισσοτεροι ολιγαρχες και ο χοντορκοφσκυ συμφωνησαν τοτε και παραμενουν σαν αναγνωρισμενοι ρωσσοι επιχειριματιες, οχι ομως και ο χοντορκοφσκυ.
Περαν των αλλων, κατα την ωρα της συλληψης του διαπραγματευοτανε, μεσω του φιλου του george h.w.bush, την πωληση του 40% του γιουκος ειτε στην πρωην εταιρια της κοντις ραις, την σεβρον η στην εξον μομπιλ σε μια κινηση η οποια θα καταφερνε ενα καταστρεπτικο χτυπημα στο μοναδικο περιουσιακο στοιχειο που παρεμεινε στη ρωσσια και στον πουτιν να χρησιμοποιησουν για να ξαναχτισουν την κατεστραμενη ρωσσικη οικονομια: πετρελαιο και εξαγωγη του μεσω κρατικων αγωγων στη δυση για δολλαρια.
Κατα τη διαρκεια της επακολουθης αγωγης του ρωσσικου κρατους κατα της γιουκος απεκαλυφθη οτι ο χοντορκοφσκυ ειχε κανει
επισης μια μυστικη συμφωνια  με το λορδο ροτσιλντ στο λονδινο οχι μονο και μονο για να υποστηριχτη η ρωσσικη κουλτουρα μεσω του ιδρυματος ανοιχτη ρωσσια του χοντορκοφσκυ.
Στην περιπτωση μιας πιθανης συλληψης του(ο χοντορκοφσκυ προφανως ηξερε οτι επαιζε ενα παιχνιδη υψηλου κινδυνου προσπαθωντας να δημιουργηση πραξικοπημα εναντιον του πουτιν) το 40% των μετοχων του της γιουκος θα περνουσαν στα χερια του λορδου ροτσιλδ.
Τα κροκοδειλια δακρυα της χιλαρυ κλιντον και του μπαρακ ομπαμα για την παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων του χοντορκοφσκυ  κρυβουν ενα πολυ βαθυτερο σχεδιο το οποιο δεν παραδεχονται.
Η ουασινγκτον χρησιμοποιησε τον ρωσσο για να δοκιμαση να πετυχη το σκοπο της ολοκληρωτικης καταστροφης της μοναδικης δυναμης που απεμεινε στη γη με αρκετη στρατιωτικη ισχυ κρουσης για να προκαλεση το στρατηγικο σχεδιο ολοκληρωτικης επιβολης του πενταγωνου για τον ελεγχο ολοκληρου του πλανητη.
Οταν ειδωθουν κατω απο αυτο το φως οι φορτωμενες γλυκα λεξεις “ανθρωπινα δικαιωματα” παιρνουνε μια τελειως διαφορετικη εννοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: