Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αμφιβάλλει κανείς πλέον για τα κίνητρα των " αντιρατσιστών";

Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που έχουν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο σκοπός της μεταφοράς των λαθρομεταναστὠν από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο; Αν οι προθέσεις τους ήταν αγνές και ανθρωπιστικές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση και έκτροπα θα είχαν αποδεχτεί να εγκατασταθούν σε άλλο μέρος. Αλλά αρνήθηκαν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Με την αιτιολόγηση ότι δεν είναι μόνιμη λύση!Οι αλληλέγγυοι αντιρατσιστές θέλουν βία, ει δυνατόν νεκρούς. Τώρα το άσυλο έχει αρθεί, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και διαπραγματεύονται για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αυτός είναι ο τρόπος τους να βοηθάνε τους αδικημένους αλλοδαπούς, να τους οδηγούν σε σύγκρουση με την πολιτεία από την οποία υποτίθεται ότι τους βοηθούν να ζητήσουν κάτι;  .....

Οι πρώτοι που αδιαφορούν για το μέλλον των μεταναστών, λαθραίων ή μη, είναι οι πρωτοστατούντες στην στήριξή τους. Θέλουν να παίζουν πολιτικά βρώμικα παιχνίδια και τους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Είναι απάνθρωποι!!! 
Απ’ ότι πληροφορούμαι η αστυνομία είναι έτοιμη να μπει στην Νομική. Ακόμη φοβάμαι για προβοκάτσια. Ελπίζω να υπάρχει αίσιο τέλος χωρίς παρατράγουδα γιατί μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να “ λάκισε” και να τα ρίχνει τώρα στους ίδιους τους απεργούς πείνας, αλλά οι άλλοι υποστηρικτές τις κίνησης αυτής είναι πιο αδίστακτοι, επικίνδυνοι κι ελεγχόμενοι. Τους έζησα στα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την αστυνομία το κάθε λάθος μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: