Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κάτω τα χέρια απ΄ τον Φλεβάρη

Κουτσοφλέβαρος από σήμερα και ας απολαύσουμε τον τελευταίο Φλεβάρη με την μορφή που τον ξέρουμε ως τώρα.

Η Μέρκελ απαιτεί ο Φλεβάρης να έχει πλέον 30 ημέρες γιατί θεωρεί ότι είναι μαϊμού κουτσός και παίρνει παράνομα σύνταξη αναπήρου.

Μάλιστα ζητάει η σχετική πρόβλεψη να είναι...στο αναθεωρημένο σύνταγμα.

Με την ευκαιρία της αλλαγής του συντάγματος ας βάλουμε και ένα αρθράκι που να λέει ότι μόνο ο Ολυμπιακός θα παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αφού έτσι κι αλλιώς ο γαύρος παίρνει τα πρωταθλήματα.γιατί να κουράζεται η ομάδα παίζοντας αυτό το κάτι σαν ποδόσφαιρο, που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ομάδες ολικά ανύπαρκτες;

Οι αντιδράσεις στην Κερατέα είναι συνεχόμενες αλλά επικοινωνιακά χαλάει την σούπα της κυβέρνησης οπότε τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια «ποιούν τη νήσσα».

Επέστρεψαν και οι ειδήσεις στην ΕΡΤ. Από πού επέστρεψαν; Από το κομμωτήριο της Ιπποκράτους όπου είχαν πάει να σουλουπωθούν λιγάκι.

Κατά τον πατέρα της Ντόρας Κούβελου που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο Μπακογιάννη δεν είναι κακό μια εταιρεία, όπως η Siemens, να ενισχύει τα κόμματα για να βοηθήσει στην πολιτιστική τους δραστηριότητα.

Η δραστηριότητα αυτή είναι φυσικά θεατρική. Και μάλιστα στο θέατρο σκιών. Οι ηθοποιοί βέβαια που παριστάνουν τους σωτήρες του λαού και κυκλοφορούν με το ψευδώνυμο βουλευτής ή πολιτικός είναι εντελώς ατάλαντοι.

Αλλά η εταιρεία δεν είναι για να κρίνει το πολιτιστικό αποτέλεσμα. Είναι απλά για την συνδρομή. Αυτή που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο «μίζα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κυβέρνηση διαπίστωσε ότι έχει επικοινωνιακό έλλειμμα. Σε τούτη την χώρα έχουμε κυβερνήτες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν η προπαγάνδα κάνει καλά την δουλειά της.

Το ίδιο πρόβλημα απασχολούσε και την προηγούμενη κυβέρνηση.

Μας λένε δηλαδή ότι τα κάνουν όλα τέλεια αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει ο λαός επειδή δεν τα πάνε καλά στην επικοινωνία των θετικών τους έργων.

Αυτό που δεν λεν να καταλάβουν είναι ότι η προπαγάνδα μέχρι ενός ορίου δουλεύει. Όταν κάθε οικογένεια έχει και τουλάχιστον έναν άνεργο, όσοι δουλεύουν παίρνουν μειωμένο μισθό και η ακρίβεια καλά κρατεί ότι και αν μας πει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της την αλήθεια την βιώνουμε στο πετσί μας.

Και μέρος αυτής της αλήθειας είναι το μνημόνιο νούμερο 4 που θα μας το φορέσουν το προσεχές διάστημα.

Σου λένε οι τροικανοί και....

συνεχεια:
http://mikrosfokion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: