Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Εκεί που μας χρωστάγανε, μας παίρνουν και το βόδι....


Πριν από μερικές μέρες, δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των μετατασσομένων της Ολυμπαικής. Ανάμεσά τους υπήρχαν δύο τρανταχτά ονόματα: του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και της αναπληρώτριας τύπου της ΝΔ Βασιλικής Τζότζολα.
Η Βασιλική Τζότζολα δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τη θέση και δεν θέλει να παίρνει μισθό από το δημόσιο.
Ο κ.Πεταλωτής, ενοχλημένος μάλλον από τη νεαρά που δίδαξε ήθος και κέρδισε τις εντυπώσεις, έκανε χθες στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών , μια από τις πιό άστοχες δηλώσεις του: ....

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως όλοι οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας μετατάχθηκε σε κάποιο υπουργείο και συγκεκριμένα στο υπουργείο Μεταφορών. Αυτή είναι η δουλειά του. Όπως γνωρίζουμε, οι βουλευτές έρχονται και παρέρχονται ως προς τη βουλευτική τους ιδιότητα. Φυσικά, κανείς δεν θα είχε την απαίτηση από έναν βουλευτή να σταματήσει να έχει επαγγελματικό μέλλον, όταν πάψει να είναι βουλευτής. Το τι έκανε η κυρία Τζότζολα.. δεν το γνωρίζουμε και ούτε μας ενδιαφέρει. Το να γίνονται συγκρίσεις, δεν τιμά ούτε την κυρία Τζότζολα ούτε όποιον το διακινεί αυτό. Δεν αναφέρομαι σε σας, απλώς γνωρίζω, αντιλαμβάνομαι από πού προκύπτει αυτό το ζήτημα. Προφανώς, η κα Τζότζολα, για να αποποιείται μία θέση που είχε ως δικηγόρος στην Ολυμπιακή Αεροπορία, έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής. Σε ό,τι αφορά τον κ. Καρχιμάκη, αυτή ήταν η δουλειά του, ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας και θα πρέπει με κάποιον τρόπο, όταν δεν θα έχει τη βουλευτική ιδιότητα, να διασφαλίσει το οικογενειακό εισόδημά του. Όσοι έχουν άλλους πόρους ή οικογενειακά εισοδήματα από άλλες πηγές, μπορούν να κάνουν ελεύθερα τις επιλογές τους.

Η ερώτηση είναι απλή: Η Τζότζολα δεν διετέλεσε ούτε Υπουργός, ούτε Βουλευτής, ούτε είχε καμιά άλλη θέση, πλην της δουλειάς της, που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει "άλλους πόρους ζωής".
Επίσης ο κ. Καχριμάκης έχει ήδη εξασφαλίσει την σύνταξή του, η οποία δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη !!!! 
Το ενδεχόμενο κάποιοι να μπορούν να ζουν με 2.000 ευρώ το μήνα και κάποιοι να έχουν καλομάθει σε πολύ περισσότερα το μήνα, σας έχει απασχολήσει ποτέ κ.Καρχιμάκη;
Τι νόημα έχει αυτή η δήλωση που δείχνει αδικαιολόγητη εχθρότητα και έναν ξύλινο πολιτικό λόγο που έχει σιχαθεί η κοινωνία. Όχι άλλους παλιομοδίτικους πολιτικαντισμούς κ.Καρχιμάκη. Δουλέψτε για τη σωτηρία της Ελλάδας από την κρίση κι αφήστε τους "εξυπνακισμούς".
Αμάν πια με την "κομματική συσπείρωση". Αλλάξτε επιτέλους ! Σας υποσχόμαστε ότι θα ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για πάντα, αλλά αφήστε αυτό το τσαμπουκαλίδικο υφάκι, που δείχνει μίσος για τους κομματικούς αντιπάλους. Έλληνες είμαστε όλοι και σας βαρεθήκαμε με την κομματική εμπάθεια.
Τέλος και εκτός όλων των άλλων η κ. Τζότζολα στην δήλωσή της ξεκαθάρισε ρητά ότι:
"Ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: