Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νεκρός και o δεύτερος αστυνομικός

Κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός,  παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κατέληξε περίπου στις 10:00 το βράδυ.
Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος.
 Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε:


«Δεν σταμάτησαν να ρίχνουν. Έριξαν πάρα πολλές φορές, σχεδόν επί 10 δευτερόλεπτα πυροβολούσαν συνεχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

1 σχόλιο:

NewNeuromancer είπε...

Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί: Συλλυπούμαστε με τους συγγενείς και τους συναδέλφους τους για την άνανδρη - εν ψυχρό εκτέλεσή τους από τους υπανθρώπους του σκότους.

Είμαστε σίγουροι πως μαζί μ’ εμάς (τον απλό λαό) θα «συλλυπείται» και η πολιτική ηγεσία, αντάμα με τους (φίλους της) ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν κάνει τα πάντα για την άρτια εκπαίδευση κι εξόπλιση των αστυνομικών μας για την πάταξη του εγκλήματος.

Χθες πυροβόλησαν έναν πολίτη, σήμερα σκότωσαν δύο αστυνομικούς, αύριο θα σκοτώσουν έναν ανυποψίαστο εργαζόμενο. Δυστυχέστατα, η ανθρώπινη ζωή υποτιμάται καθημερινώς σαν να είναι νόμισμα ή μετοχή: όχι μόνο από τα καθάρματα της νύχτας, αλλά και από τα καθάρματα της ημέρας…

Ελλάς και ΕΛ.ΑΣ. είναι θύματα («)εγκλήματος(») που δεν έχει μόνο φυσικούς, αλλά και ηθικούς αυτουργούς (ευκόλως αναγνωρίσιμους από τα κροκοδείλια δάκρυα)…