Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η Ντόρα σπρώχνει τον Καραμανλισμό στην αγκαλιά του Σαμαρά!!!



Μάλλον σε καλό του βγαίνει του Αντώνη Σαμαρά η ξαφνική επίθεση της κ. Μπακογιάννη εναντίον του Πέτρου Μολυβιάτη. Υπενθυμίζουμε ότι (όπως αναφεραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο «Φωτιά» στη Κεντροδεξιά...) η κ. Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα, κατονόμασε τον πρώην υπουργό των εξωτερικών κ. Πέτρο Μολυβιάτη....
(τον «γκουρού» του Καραμανλίσμού, όπως τον χαρακτήρισε), ως τον πρωτεργάτη που προετοίμαζε το έδαφος για να αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε σε τι αποβλέπει η κίνηση αυτή της κ. Μπακογιάννη. Στην πολιτική όμως τίποτα δεν γίνεται τυχαία και μάλιστα από έμπειρους πολιτικούς, όπως είναι η κ. Μπακογιάννη. Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι η κίνηση αυτή της κ. Μπακογιάννη θα έχει ως αποτέλεσμα να σπρώξει σύσσωμο τον Καραμανλισμό στην αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά, καθόσον πράγματι ο κ. Πέτρος Μολυβιάτης είναι από τους στυλοβάτες του Καραμανλισμού. Μην ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία κυριαρχείται από τον Καραμανλισμό, μετά μάλιστα την απομάκρυνση του Μητσοτακισμού και η κίνηση αυτή της κ. Μπακογιάννη, όπως είναι επόμενο, νομιμοποίησε τον Αντώνη Σαμαρά στις καρδιές των Καραμανλικών.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: