Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καλό κουράγιο...

Ο κύριος Όλι Ρεν εμμέσως πλην σαφώς,μας ευχήθηκε για άλλη μια φορά καλό κουράγιο.Σίγουρα θα το χρειαστούμε γιατί πλέον μιλάμε για μετωπική επίθεση εναντίον των πιο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.Άνεργοι και πολύτεκνοι στο στόχαστρο της τρόϊκας καθώς επιδόματα που χορηγούνται σε ανέργους και πολύτεκνους θα δίνονται με εισοδηματικά κριτήρια που ασφαλώς θα πλήξουν όπως είναι φυσιολογικό τους μη έχοντες.
Οι άνεργοι και οι πολύτεκνοι λοιπόν είναι οι ''έχοντες'' στην Ελλάδα.Κόβοντας λοιπόν τα επιδόματα που χορηγούνται θα μαζευτούν κάποια εκατομμύρια και έτσι... θα ''σωθεί'' η χώρα.Απλά δεν μας λένε πως θα βρεθούν τα δις που χρωστάμε και σίγουρα δεν τα χρωστάνε οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,ούτε και ο Ελληνικός λαός.
Αυτό που επιχειρείται είναι απαράδεκτο και απεχθές.Βάλλονται όλες οι κοινωνικές ομάδες αδιακρίτως,λες και θέλουν να μας δώσουν τη χαριστική βολή.
Μας λένε για κότερα και καταθέσεις στην Ελβετία και ερωτώ πόσοι άνεργοι και πολύτεκνοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή της απόλυτης χλιδής;
Ας σοβαρευτούμε και ας αντισταθούμε επιτέλους στην ισοπέδωση και την εξομοίωση του συνόλου του Ελληνικού λαού με μια μικρή μειοψηφία που καρπώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια τον Εθνικό πλούτο.
 
Γιατί στο φινάλε,ΔΕΝ... τα φάγαμε μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: