Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Όταν θριαμβολογούν οι δήμιοι έρχονται πιο άγριες συμφορές!!!

Το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές στην Ελλάδα: Όταν μιλούν για νίκες οι μανδαρίνοι της εξουσίας και τα προπαγανδιστικά τους μαντεία υπάρχουν οδυνηρές ήττες και ηχούν οι καμπάνες νέων συμφορών.

Όσο πιο θορυβωδώς θριαμβολογούν τόσο και πιο βάρβαρες θα είναι οι επερχόμενες συμφορές.


Θυμάστε πώς παρουσίαζαν το «λάκκο των λεόντων» (ΕΕ): Σαν παραδεισένιο όνειρο!!!

Πάντα την κόλαση την εμφανίζουν σαν όνειρο προς υλοποίηση…

Θριαμβολογεί και τώρα η κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα καθεστωτικά προπαγανδιστικά μαντρόσκυλα για μεγάλη νίκη στις Βρυξέλλες!!!

Εμφανίζουν τα «συμφωνηθέντα» σαν διέξοδο σωτηρίας, ενώ αυτά είναι χαλύβδινες αλυσίδες γύρω από την επέκταση, τη διάρκεια και ακόμα μεγαλύτερη εμβάθυνση της καταστροφής…

Παγιώνονται νέες συμφορές για την Ελλάδα και τους λαούς της Ευρώπης και το καθεστωτικό ψεύδος εμφανίζει, όπως πάντα, την κόλαση (τις νέες συμφορές), σαν όνειρο προς υλοποίηση!!!

Η Ελλάδα «πακετάρεται» μέσα σε ένα βαγόνι που τρέχει πάνω στις ράγες μιας διαρκούς πτώχευσης, «επιμήκυνσης» της «ελεγχόμενης» αλυσίδας της χρεωκοπίας, και οι κυβερνητικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι της ΕΕ και των διεθνών αρπακτικών μιλούν, με θράσος και αναίδεια απίστευτη, για ευρωπαϊκές αποφάσεις «διάσωσης».

Αυτό που θριάμβευσε είναι η πυγμή των ισχυρών και κυρίως της Γερμανίας.

Διαβάστε το άρθρο: «Μέρκελ: Η Δομική κακουργία της ΕΕ»

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα «επιτεύγματα» τα οποία εμφανίζουν σαν νίκη;

1). Επιμηκύνεται ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ΕΥΡΩ: Επιμήκυνση της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ «ελεγχόμενης πτώχευσης και χρεωκοπίας» μέχρι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας και την τελεσίδικη προτεκτορατοποίησή της!!!!

2) Μειώνεται το επιτόκιο από 5,8% σε 4,8%: Μια τρύπα στο νερό...

Το χρέος των 110 δις, με την επιμήκυνση θα μεγαλώνει. Δηλαδή η σπειροειδής αλυσίδα (φαύλος κύκλος) του χρέους θα συνεχίζει ανοδικά!!!!

3) Θα δανείζεται η χώρα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να επαναγοράζει τα ομόλογα που λήγουν. Δηλαδή νέο χρέος με μεγαλύτερο επιτόκιο για εξόφληση του παλιού.

Εδώ αποκρύπτεται επιμελώς τούτο: Ο δανεισμός από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μετατρέπει το ιδιωτικό χρέος προς τους διεθνείς τοκογλύφους, σε ενυπόθηκο χρέος προς τα ισχυρά κράτη της ΕΕ.

Δηλαδή με απλά λόγια η Ελλάδα μπαίνει στο σφυρί…


4). Υπάρχει ακόμα μια ΣΥΜΦΩΝΙΑ που και αυτή αποκρύπτεται επιμελώς. Το ακριβό αντάλλαγμα του «θριάμβου»: Η πώληση δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ΕΥΡΩ!!!!!

Επικερδείς ΔΕΚΟ θα περάσουν στα χέρια ιδιωτών.


5) Υιοθέτηση του Συμφώνου Σταθερότητας και υποταγή σε αυτό.

Αυτό σημαίνει: Σταθερή και διαρκής λιτότητα, εντατικοποίηση της καταλήστευσης και ολική αποδόμηση των λαϊκών κατακτήσεων, καθώς και παγιοποίηση της ΚΑΤΟΧΗΣ μας στα διεθνή κέντρα εξουσίας.

το «Σύμφωνο ανταγωνιστικότητας», που μετονομάστηκε σε «Σύμφωνο για το Ευρώ», το οποίο υπέγραψε η κυβέρνηση αποτελεί την πιο ολέθρια και μοχθηρή επιλογή των αρπακτικών της ΕΕ.: Είναι ένα πάγιο και διαρκές «Ευρωμνημόνιο»!!!

Οι δήμιοι λοιπόν μας πέρασαν και άλλες χαλύβδινες αλυσίδες και θριαμβολογούν…

Και αυτό τον «θρίαμβο» ευθέως ή εμμέσως, πλαγίως ή ταχυδακτυλουργικά τον στηρίζουν (!) όλα τα καθεστωτικά κόμματα.

Η ΝΔ ένθερμος οπαδός του Συμφώνου της Ανταγωνιστικότητας (Ευρωμνημόνιο διαρκείας) κρύβεται πίσω από την αντιπολιτευτική ρητορεία κατά του Μνημονίου.

Μέγιστη απάτη: Κτυπά το Μνημόνιο (πιστό αντίγραφο του Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας) και είναι υπέρ ενός ευρωμνημονίου διαρκείας (Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας)!!!!

Το κεντρικό ταχυδακτυλουργικό τρικ της ΝΔ είναι τούτο: Η δαιμονοποίηση του χρέους!

Η ΝΔ, σκόπιμα παρουσιάζει την καπιταλιστική κρίση σαν «κρίση χρέους». Έτσι παρακάμπτει, με σάλτο, το «λάκκο των λεόντων» (ΕΕ), και εναποθέτει και η ίδια τη «σωτηρία» στα «Σύμφωνα Ανταγωνιστικότητας» του «λάκκου των λεόντων».

Από την άλλη, στο όνομα της αντιμετώπισης του χρέους, επιχειρεί να δικαιολογήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, όπως το πακέτο των 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Θέλω λοιπόν να σας πω ότι αυτή η αξιοποίηση (σ.σ. της δημόσιας περιουσίας) πράγματι πρέπει να γίνει»!!!

Διεκδίκησε μάλιστα την πατρότητα της πρότασης για την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας ύψους 50 δισ. ευρώ, παραπέμποντας στην ομιλία του Α. Σαμαρά στο Ζάππειο τον περασμένο Ιούλη.

Διαχωρίστηκε από το ΠΑΣΟΚ με μια άλλη ταχυδακτυλουργία:


«Η διαφορά μας ήταν ότι το μεν ΠΑΣΟΚ μίλαγε για πώληση, μίλαγε για ξεπούλημα, για πώληση των ασημικών, κι εμείς μιλάγαμε για αξιοποίηση» (και ο ΓΑΠ τα ίδια λέει)...

Η πολιτική, συνεπώς, της ΝΔ είναι ίδια και απαράλλακτη με αυτήν των κυβερνητικών ανδρεικέλων. Τα δύο αυτά κόμματα διαφέρουν μόνο στις λεκτικές αποχρώσεις της απάτης και στη θέση που βρίσκεται το καθένα: Ως αντιπολίτευση μπορεί να ρητορεύεις ανέξοδα…

Καθεστωτικά διαχειριστική είναι και η «αριστερή» ρητορική αντιπολίτευση του ΣΥΝ.

Και αυτή η καθεστωτική «τσόντα» δαιμονοποιεί το χρέος, με το τέχνασμα της Επιτροπής για τον Έλεγχο του Χρέους!!!

Ο Λογιστικός Έλεγχος του Χρέους» είναι το νέο τρικ με το οποίο η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες «αριστερίστικες» ποικιλίες (μέχρι χθες μιλάγανε για άρνηση πληρωμής του χρέους), προσπαθούν να εγκλωβίσουν το λαό στη βολική συζήτηση, για την κυβέρνηση και το καθεστώς, περί διαχείρισης του χρέους που δημιούργησε το καθεστώς με την πολιτική του και τώρα προσπαθεί να το διαχειριστεί προς όφελός του.

Οι «αριστερές» ταχυδακτυλουργίες εξαπατούν πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Δαιμονοποιούμε το χρέος που δημιούργησε το σύστημα της ληστείας και των αρπακτικών της ΕΕ, (το αποδεχόμαστε δηλαδή και το νομιμοποιούμε) και ζητάμε «Λογιστικό Έλεγχο» για το τυχών «παράνομο» χρέος!!!!

Εδώ δεν πρόκειται περί πολιτικής αφέλειας, αλλά συνειδητής «αριστερής» απάτης, στην υπηρεσία του συστήματος, της ΕΕ και των διεθνών μαφιών του χρήματος…

Αντί τα «αριστερά» δεκανίκια του καθεστώτος να ΑΡΝΗΘΟΥΝ το χρέος που φόρτωσαν στον ελληνικό λαό οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και να κατεβάσουν το λαό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στο δρόμο προτείνουν στα αφεντικά τους την καραμέλα απάτης του λογιστικού Ελέγχου του Χρέους: Κούφιες και ουτοπικές, αλλά ηχηρές φλυαρίες, που εξαπατούν τους αφελείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: