Ας κάνω άλλη μία πρόβλεψη: Το βίντεο με τους δύο απίστευτους και υπέροχους μπόμπιρες που συνομιλούν, θα υποτιτλιστεί περισσότερες φορές και από αυτό με την κλασσική σκηνή του «Downfall» με τον Χίτλερ.
Ποιος όμως θα είναι ο πρώτος που θα αποκρυπτογραφήσει τους διαλόγους των δύο μωρών; Μα φυσικά ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» - κορμί – μορφωμένος – ψυχαναλυτής – παιδί λάστιχο.
Ορίστε τι είπαν τα δύο αστέρια μας λοιπόν: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Διευκρινίζουμε ότι:
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.
Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.