Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πλέον για να πάρεις τα λεφτά σου από τον εργοδότη θα τρως και τις κλωτσιές σου;

 Στο Αυτόφωρο θα δικαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης ο 54χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία 45χρονης υπαλλήλου του, δεν της έδωσε το δώρο Πάσχα και την κτύπησε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.
Όπως κατήγγειλε η υπάλληλος, το πρωί της Τρίτης πήγε στον εργοδότη της για να της δώσει το δώρο Πάσχα που δεν της είχε δώσει εμπρόθεσμα. Τότε διαπίστωσε πως στο έγγραφο όπου αναφέρονταν η καταβολή του χρηματικού ποσού υπήρχε...
ημερομηνία της περασμένης εβδομάδας. Εκείνη αντέδρασε και ζήτησε να μπει η ημερομηνία της Τρίτης.
Ο εργοδότης ικανοποίησε το αίτημά της και τότε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ενώ υπέγραψε στο έγγραφο ο 54χρονος της αφαίρεσε τα χρήματα και στη συνέχεια την κτύπησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επίσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εργοδότη της ο οποίος συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Από την πλευρά του ο 54χρονος ισχυρίζεται πως η καταγγελία της υπαλλήλου του είναι ψευδής και ότι υπήρχαν τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες που θα καταθέσουν στο δικαστήριο τι ακριβώς συνέβη. Παράλληλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της υπαλλήλου του για ψευδή καταμήνυση.
Επίσης, συμπλήρωσε πως η 45χρονη, μέσω των όσων υποστηρίζει, προσπαθεί να αποφύγει την απόλυσή της την οποία της έχει κοινοποιήσει έγκαιρα και θα γίνει την 1η Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: