Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πάγκαλος: Το πρόβλημα στην Κυβέρνηση είναι θέμα Αρμονίας

Με όλους τα έβαλε ο Πάγκαλος σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9». Με την Κυβέρνηση με τους βουλευτές που υποκύπτουν στις πιέσεις της βάσης, με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η απαξιωτική του αναφορά στον Μίκη Θεοδωράκη

«Θέμα αρμονίας» στην κυβέρνηση εντοπίζει ο Θόδωρος Πάγκαλος και εξήγησε  ότι« η κυβέρνηση περνάει μια πολύ δύσκολη στιγμή, οι  αντιδράσεις βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών οφείλονται  στις ατομικές ικανότητες του κάθε υπουργού, αλλά και στις δυνατότητες προσαρμογής και αρμονικής συνεργασίας με τους συναδέλφους του» και συνέχισε
«Οι αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, επηρεάζονται από την εκλογική της βάση, στην οποία κάποιοι θεωρούν ότι ......... υπάρχει ηθικό θέμα και ανάμεσα στους  βουλευτές  υπάρχει η τάση κάποιοι να δέχονται πολύ εύκολα τις πιέσεις που τους ασκούνται»


 Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα είπε
Ο  Αλέξης Τσίπρας είναι της πλάκας πολιτικός. Μάλιστα, ανέφερε  ότι άλλες δύο φορές αντιμετώπισε προσπάθειες περιορισμού του δικαιώματός του, τη μια το 1962 και τη δεύτερη επί χούντας. "Τότε αυτοί είχαν παρακρατικούς μηχανισμούς και τανκς, ενώ ο κ. Τσίπρας είναι της πλάκας".


Τέλος  όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη για την Κερατέα, σημείωσε,   «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις ενός ανθρώπου ηλικίας 86 ετών».

Καφενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: