Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο Τελικός της ντροπής...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί σε κάθε υγιή φίλαθλο που βρέθηκε η παρακολούθησε από κοντά τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.
Δικαίως ο Γιώργος Δώνης δήλωσε ότι «η ΑΕΚ κατέκτησε έναν κάλπικο τίτλο», και ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο....
Σε ένα ματς-ντροπή για το ποδόσφαιρο, σε ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ διότι ο διαιτητής Τάσος Κάκος δεν σφύριξε ποτέ τη λήξη....

Με ένα κάλπικο γκολ του Λυμπερόπουλου που έστειλε στα τάρταρα τον "μικρό" Ατρόμητο γιατί ; Γιατί Αυτό το Κύπελλο έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ. Με κάθε τρόπο. Με ξύλο; Με ξύλο. Με οφσάιντ; Με οφσάιντ. Με επαναλαμβανόμενα ντου, με κάλπικες αποφάσεις υπέρ της, με ό,τι θες. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, μετά από 9 χρόνια αφλογιστίας, έχει λιγότερα απ’ όσα άξιζε.
Κανένας απατεώνας πολιτικός δεν θα κάνει τίποτα γιατί αυτό τους βολεύει. Το πολύ πολύ να πάρουν μέτρα κατά του Δώνη και να τον τιμωρήσουν για δυσφήμιση του αθλήματος. Ενώ κανονικά πρέπει να τον τιμωρήσουν που δυσφήμισε τα μπουρδέλα. Ούτε κασέτες υπάρχουν εκεί, ούτε παράγκες, ούτε χούλιγκαν, ούτε τοκογλύφοι, ούτε εκβιαστές, ούτε καπνογόνα, ούτε ξύλο, ούτε ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: