Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΝΑΤΟΣ – ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Ο νέος σωτήρας που θα εμπνεύσει και θα ενώσει…

…τους ψιλοσκούρους της βουλής που αρχίζουν και φοβούνται. Άλλωστε οι απαντήσεις της άγρας βουλευτών ήταν κάθετες: Με σένα πρωθυπουργό, όποιος ψηφίσει “ΝΑΙ” για να πάμε σε αυξημένη πλειοψηφία, έχει ίδιες πιθανότητες να την γλιτώσει όσο ο Αρμένιος αρχιεπίσκοπος της Σμύρνης.
Έτσι, για να απαλυνθεί το θεάρεστο έργο των μνημονιολατρών, θέλουμε “προσωπικότητα”. Άφθαρτη, διακομματική. Εμ πως, αφού η δικαιολογία είναι έτοιμη: Μα και εμείς τον είχαμε διοικητή! Γιατί να πούμε όχι; Αυτή είναι η δικαιολογία που αναμασούν δέκα γαλάζια στόματα στην τελευταία ενδοκοινοβουλευτική δημοσκόπηση. Κολλάει και η συγκυρία. Έπιασαν τον βιαστή, έφυγε “απογοητευμένη” η Τρόικα και απειλή με την δόση.
Έτοιμα και τα παπαγαλάκια: .....
ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Και δεν θα βρεθεί ΟΥΔΕΙΣ να τους πει ότι ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ δεν πηγαίνει σε μισθούς και συντάξεις. Μόνο στους δανειστές για να γίνουν τα ομολογιακά δάνεια, ενυπόθηκα. Θα μου πεις τώρα ανακαλύπτουν με γουρλωμένα μάτια τα της εθνικής κυριαρχίας…

Εσείς κύριε Καρχιμάκη τι λέτε; Σας αρέσει το νέο σενάριο;

Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: