Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο Γ. Καρατζαφέρης και η αλήθεια.

Γράφει: ο Θεόφιλος Αιγινήτης
 
Ο κ.Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο προεδρικόμέγαρο και η παταγώδης αποτυχία (για άλλη μια φορά να φέρει κάτι εις πέρας) τουΠρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, στην προσπάθειά του να κάνει συνενόχους του καιτους αρχηγούς της αντιπολίτευσης, βγήκε και έκανε μια βαρύγδουπη δήλωση:
«Ο Ευρυβιάδης και ο Θεμιστοκλής τα βρήκαν μεταξύ τους για να σώσουν την πατρίδα,εδώ μερικοί αρνήθηκαν για να σώσουν τις καρέκλες τους».
Ο κ. Καρατζαφέρης επειδή έπεισε το κορόιδο τον Άδωνη να ξεχάσει αυτά που ήξερε για την Ελληνική ιστορία και την πατρίδα, τον χριστιανισμό που κατάστρεψε τον ελληνισμό, που πριν κάμποσα χρόνια υποστήριζε από τον τηλεοπτικό σταθμό ¨ΗΡΟΔΟΤΟΣ¨ (έχω κασέτες από εκείνες τις εκπομπές) για μια καρέκλα στο κοινοβούλιο, νομίζει πως θα κοροϊδέψει και τους υπόλοιπους που κάτι ξέρουμε από ιστορία.
Κύριε πρόεδρε του ΛΑΟΣ το παράδειγμα στο οποίο αναφερθήκατε είναι εντελώς ατυχές...
διότι ο Ευρυβιάδης και ο Θεμιστοκλής συμφώνησαν να αντισταθούν στον εχθρό γιατί αν δεχόντουσαν τους όρους του θαχάνανε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους,  κάτι που εσείς το αποσιωπήσατε.
Εσείς, καθώς και μια κυρία που είναι «δράκουγέννα» μόνο συμφωνήσατε, που εμείς όμως δεν ξεχνάμε πως ήταν υπέρ ακόμα του σχεδίουΑννάν  για να πάρει το χρίσμα από τον Μπους και να γίνει πρωθυπουργίνα.
Καιοι δυο σας είστε υπέρ της συναίνεσης  για να μη γίνει καμιά επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και αποκαλυφθούν οιμυστικές και ξεχωριστές συμβάσεις που αποκάλυψε ο συνταγματολόγος κ. Γ.Κασιμάτης που δένουν την πατρίδα μας χειροπόδαρα και χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία.
Αν δεν έχετε ενημερωθεί για αυτά που καταμαρτυρεί ο κ. Κασιμάτης στην κυβέρνηση έχετε μια δικαιολογία, αλλά πριν υπογράψετε είχατε υποχρέωση να πάτε διαβασμένος, όχι και σεις αδιάβαστος όπως επανειλημμένως κατηγορείτε συναδέλφους σας στη βουλή πως υπογράφουν νομοσχέδια χωρίς να τα έχουν διαβάσει.
Για να σταθούμε όμως λίγο και να αναρωτηθούμε γιατί τέτοια επιμονή από την ΤΡΟΙΚΑ να υπάρξει συναίνεση γενικώς και αορίστως;
Μάθε λοιπόν κ. πρόεδρε που τα ξέρεις όλα και είσαι μέσα σ’ όλα όπως και να έρθουν τα πράγματα, πως ζητάνε συναίνεση για να είναι τουλάχιστον 180 αυτοί που συμφωνούν με το μνημόνιο, για να νομιμοποιήσουντην παρανομία τους και το ξέρουν καλά, γι’ αυτό πέσανε σύννεφο η προπαγάνδα και οι εκβιασμοί περί δραχμής ακόμα και από την κ. Δαμανάκη που στα νιάτα της αγωνίστηκε να διώξει τους συνταγματάρχες για να μας φέρει τώρα τους συμπατριώτες της τοκογλύφους.
Το ότι θέλουμε εγγυήσεις οι δανειστές μας είναι θεμιτό, αλλά αυτές οι εγγυήσεις να μην είναι εις βάρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας και εθνικής μας κυριαρχίας.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που θέλουν να προστατέψουν την αξιοπρέπειά  μας και να σώσουν την πατρίδα από τους σύγχρονους Εφιάλτες.
* o Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος- Συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: