Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Υπάρχουν και άλλα βίντεο της συνέντευξης Στρος Καν...


Υπάρχουν και άλλα λογοκριμένα κομμάτια της συνέντευξης του κ. Στρος Καν που αναφέρονται στη χώρα μας και τα οποία δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα σήμερα το πρωϊ, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο γνωστός ανταποκριτής από τις ΗΠΑ κ. Μιχάλης Ιγνατίου, αποκάλυψε ότι...
υπάρχουν και άλλα βιντεοσκοπημένα τμήματα από το γνωστό αφιέρωμα που έκανε ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός cannal +, στον κ. Στρος Καν.

Όπως είπε ο κ. Ιγνατίου, αν διαρρεύσουν και προβληθούν αυτά τα κομμάτια θα προκαλέσουν πρόβλημα στην εσωτερική κατάσταση της χώρας. Εκείνο όμως που μας έκανε περισσότερη εντύπωση είναι αυτό που είπε περί άσχημων χαρακτηρισμών που κάνει ο κ. Στρος Καν στα κομμάτια αυτά, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν οι χαρακτηρισμοί αυτοί αφορούν το σύνολο του λαού (όπως εκείνος ο γνωστός χαρακτηρισμός περί κοπράνων, στα οποία είναι βουτηγμένοι οι Έλληνες) ή αφορούν άσχημους χαρακτηρισμούς πολιτικών προσώπων της χώρας.

Η συνέχεια πράγματι θα έχει ενδιαφέρον, αν και δεν περιμένουμε τίποτα επιπλέον να πληροφορηθούμε για να εκπλαγούμε.
Εμείς πιστεύουμε ότι πλέον τα έχουμε αντιληφθεί όλα και ότι απλά γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο, στα μάτια του λαού, εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Φθάνει η ώρα της αναζήτησης των ευθυνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: