Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ποιον πολιτικό χαρακτηρίζει άσχημα ο Στρος Καν;;;


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, έπειτα από σχετική αποκάλυψη που έκανε από τις ΗΠΑ ο δημοσιογράφος κ. Ιγνατίου, «Υπάρχουν και άλλα βίντεο της συνέντευξης Στρος Καν.» τα οποία έχουν κοπεί και δεν έχουν προβληθεί από το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι canal +, πέρα από αυτό που πρόβαλε ο Λάκης Λαζόπουλος. Είχαμε μάλιστα πει ότι στα κομμάτια που δεν....
έχουν προβληθεί ο κ. Στρος Καν προβαίνει σε άσχημους χαρακτηρισμούς, αλλά δεν γνωρίζαμε ποιους ή ποιον αφορούσαν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

Σήμερα λοιπόν και πάλι από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Ιγνατίου έγινε πιο συγκεκριμένος και αποκάλυψε ότι ο άσχημος χαρακτηρισμός, που κάνει ο κ. Στρος Καν, αφορά συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο της χώρα μας και επανέλαβε πως αν μεταδοθεί θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Έπειτα από όλα αυτά και με δεδομένο τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Στρος Καν στον σύντροφο σοσιαλιστή κ. Παπανδρέου, ο οποίος τρόπος,  ήταν μεν αποκαλυπτικός αλλά δεν ήταν καταφρονητικός (τουλάχιστον έτσι προφανώς τον θεώρησε ο ίδιος, άσχετα με τον αντίκτυπο που είχε σε μας), εμείς σχηματίζουμε την πεποίθηση ότι ο άσχημος χαρακτηρισμός αφορά πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας. Δεν νομίζουμε ότι αφορά τον κ. Παπανδρέου. Στη χειρότερη περίπτωση για το ΠΑΣΟΚ, ο χαρακτηρισμός αυτός ίσως να αφορά σε κάποιον αντιδρώντα υπουργό του, αλλά αυτό συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Κατά τη γνώμη μας αφορά είτε την προηγούμενη, είτε την νυν ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλιώς, αναρωτιόμαστε, γιατί να λέει ο κ. Ιγνατίου ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα; Τι πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει ένας χαρακτηρισμός εναντίον ενός υπουργού του ΠΑΣΟΚ;

Φίλοι μας ο κ. Στρος Καν, κατά τη γνώμη μας, είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, διοικητής του ΔΝΤ (αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό) και δεν πετάει διεθνώς λόγια, χωρίς να έχουν συγκεκριμένη στόχευση. Γι’ αυτό να μην βιάζονται να πανηγυρίσουν όσοι τώρα θεωρούν ότι στριμώχθηκε ο κ. Παπανδρέου, γιατί μπορεί αύριο να μην ξέρουν τι να πουν.

Εδώ παίζεται ένα γενικότερο προπαγανδιστικό παιχνίδι για ακύρωση και χειραγώγηση του ελληνικού λαού, προκειμένου να παραλύσει και να αποδεχτεί την υποδούλωσή του.

Πάντως ο άσχημος χαρακτηρισμός του κ. Στρος Καν, είτε αυτός αφορά πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας, είτε αντιδρώντα υπουργό του ΠΑΣΟΚ, μάλλον θα περιποιήσει τίτλο τιμής για τον συγκεκριμένο πολιτικό.
Στην περίπτωση όμως που ο άσχημος χαρακτηρισμός αφορά τον πρωθυπουργό της χώρας, τότε φυσικά τα πράγματα περιπλέκονται.
Ίδωμεν.


1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα
Στρος Καν: "Ο Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει και είναι αφελής"
ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Το μαρτύριο της σταγόνας φαίνεται ότι θα περάσει η κυβέρνηση καθώς, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, στο λογοκριμένο γαλλικό ντοκιμαντέρ με τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν για τον Γιώργο Παπανδρέου περιλαμβάνονται απαξιωτικές εκφράσεις.
Λέγεται ότι τα αποσπάσματα αυτά βρίσκονται σε δημοσιογραφικά γραφεία και ενδέχεται συντόμως να δουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας πολιτικό σεισμό.
Λέγεται ότι ο Στρος Καν στα αποσπάσματα αυτά που έχουν λογοκριθεί, μιλώντας για τον Έλληνα πρωθυπουργό, λέει ότι:
“δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα” και ακόμα ότι “είναι αθώος και αφελής.”
Πριν από περίπου 1,5 μήνα το ΠΑΣΟΚ είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει το ντοκιμαντέρ, ενώ η ΝΔ από την πλευρά της προσπάθησε να δημοσιοποιήσει αποσπάσματά του. Ερωτήματα πάντως προκύπτουν για το πώς έφτασε στα χέρια του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν ο ίδιος ή άλλοι δημοσιογράφοι έχουν άλλα αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ.
Πάντως χαρακτηριστικά βεντέτας αποκτά η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο τελευταίος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τομέας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ στον καθημερινό σχολιασμό της επικαιρότητας που εκδίδει απευθύνεται σε «Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της», υπογραμμίζοντας ότι «εμείς κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον και σώσαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Εσείς τι κάνατε;».
Και προσθέτει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Λ. Λαζόπουλο:
«Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα».
www.iefimerida.gr

Σχόλιο: Είχε δίκιο ο Μητσοτάκης που έλεγε ότι ... "το παιδί δεν κάνει..."
http://emprosdrama.blogspot.com/2011/05/blog-post_7751.html