Τρίτη 3 Μαΐου 2011

To ελληνικό παρακράτος ΓΙΑΤΙ σκύβει το κεφάλι στον Σόρος και τους εγκεφάλους της τουρκικής υποψηφιότητας για την ΕΕ;

Γράφει η Σοφία

Οι Αυστριακοί δεν «μάσησαν» από τις τουρκικές απειλές...
 
Ο Γκιουλ από τη Βιέννη δήλωσε ότι τα κέρδη αυστριακών επιχειρήσεων στην Τουρκία εξαρτώνται από τη στάση της χώρας για την τουρκική ένταξη στην ΕΕ. Ο ΥΠΕΞ της χώρας απάντησε άμεσα ότι προτιμά την ειδική σχέση και σε κάθε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος
13:30 3/5
Η τουρκική τακτική των απειλών έναντι χωρών της ΕΕ, προκειμένου να συμπλεύσουν με τα συμφέροντά της, «σκόνταψε» και πάλι στην αυστριακή θέση για μία ειδική σχέση Τουρκίας - ΕΕ, αντί της πλήρους ένταξης.
Ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ βρίσκεται την Τρίτη στην Βιέννη για επίσημη επίσκεψη και σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προσπάθησε να πιέσει εκ νέου για αλλαγή στάσης από την αυστριακή κυβέρνηση.
«Θα πρέπει κανείς να αναρωτηθεί αν οι αυστριακές εταιρείες θα συνεχίσουν να μπορούν να....έχουν τα κέρδη που έχουν σήμερα στην Τουρκία αν δεν συνεργαστούν με την Τουρκία», όπως δήλωσε.
Η απάντηση ήρθε άμεσα, επίσης από τα ερτζιανά, διά στόματος του αυστριακού ΥΠΕΞ. Ο Μίχαελ Σπιντελέγκερ δήλωσε πως οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΕΕ με την Τουρκία θα απαιτήσουν χρόνια και θα χρησιμεύσουν για να «εξευρωπαϊστεί» η χώρα. «Θα περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί, θα είμαστε εποικοδομητικοί, αλλά θα παραμείνουμε πιστοί στη βασική μας θέση ότι θα αγωνιστούμε για μια ειδική σύμπραξη με την Τουρκία».
Η Αυστρία τυπικά παρακολουθεί την διαδικασία των διαπραγματεύσεων ΕΕ - Τουρκίας για ένταξη, αλλά επιμένει ότι για να δώσει το πράσινο φως θα θέσει το θέμα σε δημοψήφισμα, εφόσον το ζητήσει σημαντικό ποσοστό βουλευτών, κάτι σχετικά δεδομένο, λόγω της σκληρής στάσης της δεξιάς και άκρας δεξιάς πτέρυγας.
ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα(το επίσημο παρακράτος) μασάει και υποστηρίζει τους φονιάδες των αδερφών μας; Προφανώς γιατί έλειπε στην… εξορία το 1974(καλό ανέκδοτο της μεταπολίτευσης οι «εξόριστοι»-ας πούμε- ηγέτες) και γενικά είναι αλλού και δουλεύουν τους εαυτούς τους ότι οι Τούρκοι είναι «φίλοι» μας.
·           1.619 νεκροί στην Κύπρο το 1974
·           Αγνοούμενοι, εγκλωβισμένοι, συνεχιζόμενη κατοχή, ξεπούλημα πολιτιστικής κληρονομιάς κατεχόμενων εδαφών
·           Δολοφονίες Ισαάκ, Σολωμού 1996. Ο δολοφόνος Κενάν Ακίν δίνει συνεντεύξεις και αποκαλεί σκυλί το παλικάρι που εκτέλεσε εν ψυχρώ
·           Αττίλα Ολγκάζ: η συνέντευξη που μας συγκλόνισε. Όσο και αν ξέρουμε ότι οι Τούρκοι είναι ζώα, δεν «τρώγεται» εύκολα να λες σε συνέντευξη ότι σκότωσες 10(;) ανθρώπους το 1974 και η μόνη συνέπεια της πράξης σου είναι ότι δεν μπορείς να φας και να αντικρίσεις κρέας!
·           95 νεκροί πιλότοι σε ελληνικό εναέριο χώρο από Τούρκους στρατιώτες
·           Casus belli, προκλήσεις στο Αιγαίο(για… ψυχολογικούς λόγους όπως δήλωσε και ο Αχμέτ σε «ιδιωτική» επίσκεψη), καθημερινές υπερπτήσεις, προκλητικές δηλώσεις και βλέψεις νέο-οθωμανικές ΚΥΡΙΩΣ στην Θράκη…
·           Λαθρεμπόριο ναρκωτικών, λαθρομετανάστευση σε συνεργασία με άλλες ισλαμιστικές χώρες. Όλοι στην Ε.Ε. γνωρίζουν την κατάσταση. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ αντιδρά.
·           Σχέδιο για πυρηνικό εργοστάσιο σε σεισμογενή περιοχή(το 1998 είχε «δώσει» σεισμό 6,8 R)
Μπορεί κάποιος «Έλληνας» ή και από την Ε.Ε. να πει στην νέα γενιά Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων ΓΙΑΤΙ η Τουρκία(χώρα ΑΣΙΑΤΙΚΗ-μόνο το 3% του εδάφους της(Α. Θράκη) είναι ευρωπαϊκό-) είναι στο απυρόβλητο με τέτοιο παρελθόν και παρόν; Αυτές είναι οι σύγχρονες ευρωπαϊκές αξίες και ιδανικά; Τα πετρέλαια στο Αιγαίο και τα συμφέροντα των εταιρειών στρατιωτικών εξοπλισμών δεν είναι δικαιολογία για να διαπράττονται εγκλήματα και να μην τιμωρούνται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί τους. Μπορείτε να κοιτάξετε στα μάτια τους γονείς και συγγενείς και συναδέρφους των πιλότων μας; Στην Ελλάδα και στην Κύπρο στεναχωριόμαστε διπλά όταν ακούμε, διαβάζουμε και βλέπουμε να φέρνουν στην πατρίδα τους νεκρούς από το Αφγανιστάν σε φέρετρα με την σημαία πχ στην Βρετανία. Ξέρουμε ότι οι πόλεμοι γίνονται με άνωθεν εντολές. Πονάμε γιατί έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Και όχι σε εμπόλεμη χώρα. Αλλά μέσα στο σπίτι μας και σε καιρό ειρήνης. Και επειδή θέλουμε να το προστατεύσουμε. Μπορείτε να πείτε, κοιτάζοντάς τα κατάματα, σε μικρά παιδιά και νέους Κύπριους γιατί η πατρίδα τους είναι διαιρεμένη ΑΚΟΜΑ; Πόσο ακόμα ο χρήσιμος μπάσταρδος της Δύσης στην Α. Μεσόγειο θα διαπράττει εγκλήματα ανενόχλητος; Πόσο ακόμα θα είναι υπερόπτης και θα υβρίζει όποιον του θυμίζει τα εγκλήματά του;
ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ, ΒΡΕΙΤΕ 1 ΛΟΓΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: