Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Υπάρχει λύση για την Ελλάδα!

Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω.Γύρισα για να παλέψω. Και το λάθος δεν το συνυπογράφω...

Από αυτό εδώ το βήμα είχαμε εκφράσει αντιρρήσεις για την μη ξεκάθαρη θέση Σαμαρά, μετά την χθεσινή του ομιλία στην Κρήτη είμαστε πλέον σίγουροι ότι για την Ελλάδα υπάρχει ελπίδα.
Την απόφασή του να εμμείνει μέχρι τέλους στη σκληρή γραμμή που έχει υιοθετήσει έναντι της κυβέρνησης και του μνημονίου ο  Σαμαράς, απορρίπτει πλέον καθαρά κάθε ενδεχόμενο συναίνεσης.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ, προχώρησε σε ρήξη με τον ΛΑΟΣ, θέλοντας να δείξει ότι ξεκαθαρίζει τους "λογαριασμούς" του με τους άλλους κατοίκους στη "γαλάζια πολυκατοικία".
Κάτι ακόμα που μας κάνει αισιόδοξους είναι ότι....
ζήτησε εκλογές συγκεκριμένα είπε.... "καλοδεχούμενες οι εκλογές", αλλά έσπευσε να επιρρίψει τις ευθύνες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην κυβέρνηση. "Εκλογές, αν θα γίνουν" επεσήμανε, "θα γίνουν επειδή εκείνοι δεν μπορούν να κυβερνήσουν, επειδή εκείνοι δεν μπορούν να ψηφίσουν τα νέα μέτρα επειδή δεν έχουν πείσει ούτε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Γι" αυτό είναι τζούφιες οι απειλές και οι εκβιασμοί τους. Αφού δεν μπορούν να συναινέσουν μεταξύ τους, πώς είναι δυνατό να ζητούν από μας συναίνεση στο λάθος;".

Σε ό,τι αφορά την ουσία της συζήτησης περί συνεννόησης, αφού επανέλαβε ότι η ΝΔ ζητεί επαναδιαπραγμάτευση, κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συναινέσει. "Λέω όχι και εννοώ όχι! Έχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω? Και το λάθος δεν το συνυπογράφω?" τόνισε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση αλλά και στους δανειστές της χώρας.

Πιστεύουμε ότι ο Αντώνης είναι ξεκάθαρος και κρυστάλλινος δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: