Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η αρχή της πτώσης των ανδρεικέλων...


....ή το σήριαλ της κολυμπήθρας του Σιλωάμ

Η παραίτηση και ανεξαρτοποίηση του Γιώργου Λιάνη, καθώς και η αποχώρηση του Αντώνη Κοτσακά (ο πάλαι ποτέ ισχυρός «οργανωτής» της φράξιας Άκη) σηματοδοτούν την αρχή της πτώσης αυτής της κυβέρνησης.
Εδώ πλέον παίζεται το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ: το σήριαλ της ηρωποίησης της πασοκικής υποκρισίας και αχρειότητας..

Το σήριαλ της κολυμπήθρας του Σιλωάμ!!!!

Μπροστά στην παταγώδη κατάρρευση της κατοχική κυβέρνησης πηδάνε από το καράβι κάποια πασοκικά παράσιτα από τα πλέον διαπλεκόμενα της κυβερνητικής αχρειότητας τα οποία στήριξαν μέχρι σήμερα ΟΛΑ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Εσχάτης προδοσίας του σημιτισμού και της κατοχικής κυβέρνησης του νέου Τσολάκογλου, για να ξεπλυθούν, να ηρωποιηθούν και να εμφανιστούν αύριο στα νέα «εθνοσωτήρια» σχήματα της «ανανέωσης» και του «πατριωτισμού».
Ο Λιάνης άνοιξε την πόρτα. Αποτελεί το πρώτο "νήμα" του διατεταγμένου «ξηλώματος» του κυβερνητικού υφαντού…


Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες στο άρθρο: «Οι θύελλες στο εσωτερικό των ανδρεικέλων».
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.com/2011/06/blog-post_8138.html

«Τα «θυελλώδη» αυτά σήριαλ των «αγανακτισμένων» πασόκων δεν απορρέουν μόνο από τον πανικό της κατάρρευσής τους και από τον τρόμο τους.

Σημαντικότατος, βέβαια, είναι ο συντελεστής του ΤΡΟΜΟΥ. Δεν τολμούν πλέον όχι μόνο να κυκλοφορήσουν, αλλά ούτε και να βγάλουν μύτη. Σε λίγο δεν θα είναι ασφαλείς ούτε στις «σιδερόφρακτες» κρυψώνες τους…

Τα «θυελλώδη» αυτά σήριαλ του πασοκικού κιτσαριού έχουν και βαθύτερα πολιτικά «ελατήρια»: Προλειαίνουν το έδαφος για «ηρωικές» εξόδους και για «καπάρωμα» θέσεων στο σκηνοθετημένο σκηνικό αναπαλαίωσης που έχουν επεξεργαστεί οι «νταβάδες» και προωθείται πολυεδρικά και με ταχείς ρυθμούς…»


Και κλείναμε το άρθρο ως εξής:

«Έτσι δίπλα στα είδωλα των «αρίστων» που «ξύπνησε» η «αγανάκτησή» τους τελευταίως και προβάλλονται αφηνιασμένα από τα ΜΜΕ, δίπλα στους «νέους» Μεσσίες-«εθνοσωτήρες», δίπλα σε ποικίλους «αγανακτισμένους», θα συνωστιστούν και οι «ήρωες» των «αγανακτισμένων του ΠΑΣΟΚ…
Θα μας βγούνε στο τέλος και «ήρωες» από το ΠΑΣΟΚ!!!
Θα το ζήσουμε και αυτό το κατάντημα…»


Είναι μελετημένο το σχέδιο: Κάθε Πασόκος, όσο «λαμόγιο» και αν είναι, θα ξεπλυθεί και θα γίνει ΗΡΩΑΣ, αν συμβάλει στην πτώση αυτής της «αγανακτισμένα» λαομίσητης κυβέρνησης…

Ο Γιώργος Λιάνης ανοίγει την αυλαία της τελικής σκηνής του θεάτρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: