Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Αυθαίρετο στην ταράτσα της Βουλής! Απίστευτη καταγγελία !!!


Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο έχει κατασκευασθεί… αυθαίρετο κτίσμα στην ταράτσα της Βουλής!

Με ερώτησή του που κατέθεσε στους υπουργούς Περιβάλλοντος, Υποδομών και στον υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής Αχαΐας αναφέρει ότι πληροφορήθηκε «έκπληκτος» πως στην ταράτσα του ελληνικού κοινοβουλίου έχει κατασκευαστεί αυθαίρετο κτίσμα.

Για τον ίδιο λόγο ο κ. Νικολόπουλος ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν τα σχέδια και τις μελέτες και επίσης να ενημερωθεί για τον λόγο ύπαρξης του κτίσματος, τον τρόπο χρήσης του και το κόστος του.

Η Βουλή από την πλευρά της διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη αυθαίρετου κτίσματος στην… ταράτσα του κτιρίου της, αλλά ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εννέα» επέμεινε στη βασιμότητα της καταγγελίας....

«Είναι κοινό μυστικό ότι κατασκεύασαν μία αίθουσα για να συσκέπτεται, λέει, το ΠΣΕΑ της Βουλής. Κάθε υπουργείο και κάθε οργανισμός έχει μια επιτροπή για τις φυσικές καταστροφές, αν θα έρθουν. Τώρα, τί φυσικές καταστροφές περιμένει η Βουλή, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι μια υπηρεσία για να βολεύονται κάποιοι, γιατί εντελώς τυχαία αυτή την εποχή είναι σε αυτή την επιτροπή όσοι μπορεί να συμφωνούν με το καθεστώς» δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Ανέφερε ακόμα ότι «η απάντηση που ανεπισήμως δίνουν αλλά θα φτάσει και εγγράφως λέει ότι υπήρχε αυτό επάνω στην ταράτσα και εμείς απλά τον τελευταίο καιρό το επιδιορθώσαμε γιατί οι δαπάνες πού θα πήγαιναν; Αφού θα φανεί ότι τους προηγούμενους μήνες ξόδεψαν λεφτά γιατί εγώ είπα δώστε μου και τα τιμολόγια».

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να ανέβει στην ταράτσα για να κάνει και ο ίδιος πραγματογνωμοσύνη!


Πηγή: OnNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: