Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Με το σπαθί φυλάγεται η γη και η τιμή"...

Greek Alert


Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί.
Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες-
ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή.
Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.
Τα πάντα στη Ζωή ( Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ) κατακτώνται με το Σπαθί.”

Περικλής Γιαννόπουλος

Έφτασε η ώρα θαρρώ να ανασκουμπωθούμε και να λάβουμε θέσεις μάχης. Όταν λέω θέσεις μάχης, το εννοώ δίχως την παραμικρή υπερβολή και χωρίς πρόχειρες αγανακτήσεις. Αυτές είναι απλώς για προθέρμανση και δεν ενοχλούν το πολιτικό σύστημα που στο κάτω – κάτω της γραφής αυτό τις χρησιμοποιεί άνετα με τρόπο τέτοιο ώστε να εκτονώνει τις δυσκολίες που γεννάει η προδοσία του με το ξεπούλημα της πατρίδος στα νεοταξικά αφεντικά. Όχι, τώρα είναι η ώρα για επαναστατική έγερση και εξέγερση.

Ας δούμε τις ορμήνιες τρανών Ελλήνων περασμένων χρόνων. Χρόνων που οι πολιτικάντηδες ήταν και τότε τελειωμένοι δοσίλογοι του μισελληνικού εχθρού και εκφραστές του...
στα σωθικά του Ελληνικού Έθνους, αλλά τότε η Φυλή είχε αντισώματα σοβαρά και Έλληνες διδάχους σωστούς του λαού μας. Στον καιρό λοιπόν του τραγικού μαχητή του Γένους Περικλή Γιαννόπουλου υπήρχαν και επίδοξοι εισβολείς, αιώνιοι και στοιχειωμένοι από τα παλιά, και έμποροι εθνών και συμφεροντολόγοι υπολογιστές μικροσυμφερόντων και εξουσιαστές επίδοξοι της οικουμένης, το ίδιο αιώνιοι και στοιχειωμένοι εφιάλτες του ελληνισμού.

Όμως ο Περικλής Γιαννόπουλος είχε μέσα του τη φλόγα του παντοτινού ελληνικού εθνικισμού και την ορμή του Μεγαλέξανδρου να του καίνε τα σωθικά και να του δείχνουν τον δρόμο της φωτιάς και της νίκης που μέλλει να ακολουθεί το Ελληνικό Έθνος. Και όπως ο μέγας στρατηλάτης, βασιλεύς των Ελλήνων και κοσμοκράτορας πίστευε ότι οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται αλλά κόβονται, έτσι και ο Γιαννόπουλος πίστευε πως η Τιμή δεν παζαρεύεται και η Γη δεν θυσιάζεται με λογαριασμούς κοντούς και διαδικασίες γραφειοκρατικές, αλλά φυλάγονται και τα δύο με κάστρα τα κορμιά των Ελλήνων και το σπαθί στο χέρι. Αυτό χρειάζεται λοιπόν και σήμερα. Σχέδιο και δράση όλα στη στιγμή καμωμένα για το ξερίζωμα του σημερινού καθεστώτος και την αντικατάστασή του από ανθρώπους της Φυλής της ίδιας, από εκπροσώπους της Φυσικής Αριστοκρατίας του Έθνους στο Γένος, τον Νου και το Αίμα.

Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες, αναφορατζήδες, να εξευτελίζετε τη Φυλή. Έτσι έλεγε ο σημαιοφόρος του Αιώνιου Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος για τους εξουσιαστές και τους θεσμικούς φορείς του πολιτικού συρφετού της εποχής του, εκείνης που γέννησε και τους σημερινούς ηγετίσκους. Και για τον λαό τον καλόψυχο μα και ευκολόπιστο, αλλά και μαχητικό για της Πατρίδος το καλό έλεγε ο τραγικός Έλλην που και με το θάνατό του έδωσε εγερτήριο σάλπισμα τα λόγια τούτα. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί.

Αυτοί οι σαπιοδάσκαλοι και οι σαπιορήτορες υπάρχουν στις μέρες μας για να διδάσκουν στα παιδιά μας και τον λαό την ηττοπάθεια, την έχθρα προς το δήθεν ανύπαρκτο ελληνικό έθνος, την βολή της νεκρικής σιγής αντί του ηρωισμού, την απάθεια έναντι των ηρώων που μας δώσανε το δικαίωμα σε ζωή ελεύθερη και ελληνική. Οι ίδιοι αυτοί κήρυκες του ανθελληνισμού έχουν πλέον εισρεύσει καθημερινά στα σπίτια μας και προσπαθούνε να κλέψουνε τη ψυχή μας και μαζί μ’ αυτήν τα υπάρχοντά μας και το υψηλότερο αυτών, την Πατρίδα μας.

Ο δε λαός μας επιδιωκόταν να παραμείνει στο γλείψιμο του κόκαλου μιας θεσούλας και ενός μισθού μιας μέτριας συντήρησης που όμως τώρα τους τα ζητάνε πίσω οι πρώην «γενναιόδωροι» ταγοί για να αποδώσουν το ταμείο στους χρηματοδότες και εξουσιαστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τότε ο λαός μας πιάνει τα κλάματα για τη συμφορά που ερχόταν και τώρα τη βλέπει εμπρός του και πιστεύει ότι οι αγανακτήσεις, τα μελάνια και οι στημένες εκλογές θα δώσουν λύσεις ελληνικές.

Και πάλι όμως ο Περικλής Γιαννόπουλος θα έρθει να μας δώσει απάντηση τεκμηριωμένη μέσα από ποταμούς ελληνικού αίματος. Θα μας δείξει επιπλέον τη λύση του αληθούς ελληνικού προβλήματος της εθνικής κυριαρχίας. Τα πάντα στη ζωή – η φύσις το λέει – κατακτώνται με το Σπαθί. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σαν θες να ζήσεις με Τιμή και να βαστήξεις ελληνική τη Γη που πατείς και διαθέτεις ως ακριβότερό σου κληροδότημα. Οι αγανακτήσεις δεν σταματούν το σκλαβοπάζαρο που μας φέρνουν με κοινοβουλευτικές διαδικασίες και οι εξεγέρσεις είναι πάντοτε ανατρεπτικές. Ξεχερσώνουν εκ θεμελίων το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα και το αποδιώκουν από την Γη των Ελλήνων Ηρώων. Το σπαθί του ελληνικού στρατού δεν είναι καμωμένο για να προασπίζει τους σκλαβωτές του Γένους, αλλά το Ελληνικό Έθνος και το λαό. Και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός υπηρετεί τη Φυλή με σύμμαχους τους Έλληνες σε μια Πολιτεία μονάχα για Έλληνες με σπάθα Ελλήνων αμείλικτη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: