Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Λάθος (!!!) ημερομηνία σύνταξης του μανιφέστου του Νορβηγού δολοφόνου ...

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση



Οι επιθέσεις στη Νορβηγία έγιναν την Παρασκευή 22/7/2011 και προκάλεσαν την αντίδραση της κοινής γνώμης για τον άδικο χαμό και τραυματισμό τόσων ανθρώπων.

Δημοσιεύματα στον τύπο που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας για την ημερομηνία του συμβάντος
Το Βήμα
Καθημερινή
Πρώτο Θέμα
Ελευθεροτυπία

Όμως στην φωτογραφία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε το μανιφέστο του δράστη σε αρχείο (PDF), στις 23/07/2011,   μία ημέρα μετά το μακελειό δηλαδή !!!

Τι μπορεί να σημαίνει; 
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ας μας δώσει τα φώτα του.

2 σχόλια:

thespina είπε...

ισως εβαλε στον υπολογιστη του την ημερομηνια μια μερα μπροστα...διοτι το αρχειο που δημιουργεις εχει την ημερομηνια του υπολογιστη σου....τωρα για πιο λογο το εκανε....δεν ειμαι ειδικη

info press είπε...

Η NYTimes λέει ότι το μανιφέστο ανέβηκε στο facebook λίγο πριν τις δολοφονίες.

Επίσης λέει, ότι κατά καιρούς έγραφε σχόλια εδώ http://gatesofvienna.blogspot.com αλλά δεν έψαξα.

Υπάρχει ένα video για την σελίδα του στο facebook αλλά δεν φαίνεται το μανιφέστο και το πρώτο της σελίδας δηλαδή το τελευταίο του post είναι 18 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v96Uq-SNLGQ&skipcontrinter=1

Το Wikipedia http://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Anders_Behring_Breivik

λέει ότι το όνομα του το είχε Αγγλοποιημένο στο facebook καιότι το μανιφέστο αναρτήθηκε την ημέρα των δολοφονιών και ότι η αστυνομία είπε ότι είναι γραμμένο από αυτόν.

Breivik's far-right militant ideology is described in an online manifesto 2083 – A European Declaration of Independence, posted on the day of the attacks[8][9] (which Norwegian police said was written by Breivik[10]) under the anglicised pseudonym Andrew Berwick and Sigurd the Crusader.[11][12].

Μπράβο φίλε για την παρατηρητικότητα σου.

Να είσαι καλά.