Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τιμήθηκε σήμερα η μνήμη των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού

Τιμήθηκε σήμερα η μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους στα επεισόδια της Δερύνειας το 1996. Στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι τελέστηκε το μνημόσυνο τους και στη συνέχεια έγινε τρισάγιο και το πρωί κατάθεση στεφάνων στους τάφους των.
Εκ μέρους...
του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στεφάνι κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Λουκάς Λουκά, ο οποίος αποδοκιμάσθηκε από μερίδα των παρευρισκομένων.
Στο Παραλίμνι συγκεντρώθηκαν και φέτος για να τιμήσουν τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, μοτοσικλετιστές από διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινίζουμε ότι:

Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.

Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.