Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πότε έρχεται το ΠΑΚΟ(PACO) Ελλάδα;;;

Γράφει η Σοφία

Η πράσινη ανάπτυξη έγινε πραγματικότητα! Τα ναρκωτικά σε λίγο καιρό θα είναι νόμιμα! Αντί για βασιλικό θα έχουμε όλοι το «χορταράκι» μας. Ο ΓΑΠ ΠΑΛΙ έγραψε ιστορία! Και η Αργεντινή στην πτώχευσή της είχε αποποινικοποιήσει το πάκο(paco). […]Η Αργεντινή, χώρα εισαγωγής κοκαΐνης μέχρι το 2001, ξαφνικά μετατράπηκε σε χώρα παραγωγός. Πολλά παράνομα εργαστήρια άρχισαν να παράγουν...
υδροχλωρική, δηλαδή την κρυσταλλική κοκαΐνη, και από τα υπολείμματα  της κατεργασίας της έφτιαξαν το πάκο. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, 50 λεπτά του δολαρίου το 1 γραμμάριο, και επομένως είναι προσιτό στους φτωχούς νέους, που εξαθλιώθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την κρίση.
«Υπήρξε μια στρατηγική για να γίνει δημοφιλές το 2001 και κυρίως το 2002, όπου επίτηδες αποσύρανε από την αγορά τα δύο ναρκωτικά που στην Αργεντινή ακόμα είναι παράνομα και μεγάλης χρήσης, τη μαριχουάνα και την κοκαΐνη -και γεμίσανε οι δρόμοι με πάκο», εξηγεί ο Βάλδο Φερράρι, Διευθυντής λειτουργίας της Κοινωνικής Βοήθειας κατά των εθισμών του δήμου του Μπουένος Άιρες. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι έπρεπε να εξολοθρευτεί  μια ολόκληρη γενιά. Έπρεπε να εξολοθρευτεί μια γενιά εφήβων και νέων που δεν θα είχε δουλειά , δεν θα είχε θέση στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, δεν θα είχε δυνατότητες να ενταχθεί με κανέναν τρόπο με τον οποίο οι γενιές καταλαμβάνουν τον χώρο τους στη κοινωνία. Και επιπλέον, δεν έπρεπε να είναι παρούσες για να αντιμετωπίσουν και να αγωνιστούν για τα δικαιώματα τους, απέναντι σ’ αυτές τις πολιτικές εξουσίες».[…] ΔΕΝ φτάνει η κατάσταση με την σχέση λαθρομετανάστευσης-οργανωμένου εγκλήματος, άρα και εμπορίου ναρκωτικών, τώρα θα γίνουμε Μπογκοτά(στην παλαιά της «δόξα»). Αν ζούσε ξανά ο Εσκομπάρ(έμπορος ναρκωτικών, εισαγωγέας κοκαΐνης στις ΗΠΑ την δεκαετία του 1980, που πέθανε το 1993), την Αθήνα θα επέλεγε ως πόλη για να ζήσει και δραστηριοποιηθεί. Αντί να κάνετε κάτι σωστό, να φύγετε, κάθεστε ακόμα και το παίζετε «ηγέτες», όχι μόνο εσύ Jeffrey. Τα ναρκωτικά «θερίζουν» και στην Ευρώπη(εδώ έχει ξεπεράσει το πράγμα τα λογικά όρια Δυτικής χώρας), λόγω πολυπολιτισμικότητας, ανοικτών συνόρων και μετανάστευσης. Ξυπνάτε από την… χαρμάνα σας κύριοι. Αν ο Πάγκαλος θέλει «χόρτο» να το φάει μόνος του! ΟΧΙ μαζί μας! ΔΕΝ θα μας ξεκάνει με τις ιδέες που προτείνει στον Μίλτο (Παπαϊωάννου).
Συμπέρασμα: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για επιδόματα λαθρομεταναστών, εξοπλισμό καταστολής  όπως κάμερες περιπολικών, νέα δακρυγόνα-πόσο πιο δραστικά από τα καρκινογόνα του Ιούνη άραγε;-(η 29η Ιουνίου ήταν πρόγευση για τον Σεπτέμβριο του 2011), νομοθεσία φίμωσης blogs(η λεγόμενη επωνυμία), βολέματα ημέτερων και όσα γίνονταν και μας έφεραν τον George και τα αφεντικά του στον σβέρκο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: