Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η 76η ΔΕΘ θα κρίνει το μέλλον του Σαμαρά ...

Είναι πλέον το σημείο που οι αγγλοσάξονες το χαρακτηρίζουν "Make or Break" ...
Ας μήν εφησυχάζει η Ν.Δ με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που την φέρνουν να περνά 4-6 μονάδες το ΠΑΣΟΚ...
Η διαφορά αυτή δεν προκύπτει από την ΑΥΞΗΣΗ των ποσοστών της Ν.Δ αλλά (κυρίως) από την ΠΤΩΣΗ του ΠΑΣΟΚ...
Δεν είναι τυχαίο που ΔΕΝ έχουν επιστρέψει οι ψηφοφόροι που εγκατέλειψαν την Ν.Δ , βλέπουν ότι (παρά τα ΖΑΠΕΙΟ Ι & ΙΙ) η Ν.Δ δεν καταθέτει ένα απλό κατανοητό (και στον ΜΗ ΜΥΗΜΈΝΟ στα οικονομικά) πρόγραμμα που να δίνει ΔΙΕΞΟΔΟ.
Δεν είδε για παράδειγμα τον Α. Σαμαρά να βγεί στην τηλεόραση και να πεί ότι ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ την ΔΗΜΕΥΣΗ των ακινήτων που κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
ΔΕΝ ανακοίνωσε κάν ότι θα πάρει ΠΙΣΩ τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ φορολογίες που βάζει , με μίσος στην μεσαία τάξη , η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου...

Πώς να μήν μένουν οι εντυπώσει στους ψηφοφόρους ότι "Και οι άλλοι τα ίδια θα κάνουν";;;

Η 76η ΔΕΘ θα κρίνει το μέλλον του Σαμαρά .


ΑΝ τολμήσει και καταθέσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ πολιτικές για διέξοδο , ΑΝ τολμήσει και κατονομάσει τα μέτρα ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ πίσω , αν ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη , ΑΝ μείνει το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ στους ΠΟΛΛΟΥΣ ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ανάκαμωης , τότε θα δεί τα ποσοστά της Ν.Δ να κάνουν άλματα.

Σε αντίθετη περίπτωση θα βουλοπλέει στα σημερινά ποσοστά που έχει στο σύνολο του εκλογικού σώματος και θα ελπίζει σε καταρράκωση του ΠΑΣΟΚ για να βγεί (ναι μεν) πρώτο κόμμα (αλλά δε) με όλους τους υπόλοιπους ψηφοφόρους ΑΠΕΝΑΝΤΙ του με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να κάνει καμία κίνηση χωρίς κοινωνική αναταραχή...

Ας μελετήσει πολύ το τί θα πεί στην ΔΕΘ...
 
http://antilogos-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: