Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιο δελτίο γιουχαρίσματος...

Στο ημερήσιο δελτίο γιούχας για άλλη μια φορά την τιμητική τους είχαν ο Πεταλωτής και ο Πάγκαλος...

1.Φραστική επίθεση από δικηγόρους δέχθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που πραγματοποιείται στην Πάτρα.
Ο κ. Πεταλωτής παρέμεινε στο βήμα και απευθυνόμενος προς τους δικηγόρους που του επιτέθηκαν φραστικά, ανέφερε μεταξύ άλλων...
ότι «το σόου τελείωσε».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ολομέλειας και πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Νίκος Παπάκος, καθώς και άλλοι πρόεδροι συλλόγων, ζήτησαν από όσους μετείχαν στο επεισόδιο να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

2.Φραστική επίθεση από ένα ζευγάρι νεαρών δέχτηκε το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, έξω από το πολιτικό του γραφείο στην οδό Πειραιώς.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα που έμπαινε στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του ο κ. Πάγκαλος, το ζευγάρι και συγκεκριμένα ένας άνδρας 24 ετών και μια κοπέλα 26 ετών τον πλησίασαν και του μίλησαν με απρεπή τρόπο.
Επενέβη η φρουρά του κ. Πάγκαλου και κράτησε μακριά το ζευγάρι, ενώ κάλεσαν την άμεση δράση και έφτασε στο σημείο περιπολικό. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε ένα σακ βουαγιάζ που κρατούσε ο νεαρός μέσα στο οποίο βρέθηκε ένα σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι. Για το λόγο αυτό οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί όπλων και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: