Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Έλα ρε λεβέντη να μας πτωχεύσεις...


«Θα σας πτωχεύσουμε όταν θα έχουμε τα αναγκαία εργαλεία».
Αυτό στην ουσία μας είπε, σε χθεσινό άρθρο του στην γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»,  ο αντικαγκελάριος της γερμανικής κυβέρνησης, υπουργός Οικονομίας και πρόεδρος του κόμματος Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP) Φίλιπ Ρέσλερ. Ο κ. Ρέσλερ στην πραγματικότητα,...
αποκαλύπτει με το άρθρο του αυτό ότι, η Γερμανία όλον αυτόν τον καιρό, δεν ενδιαφέρεται για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας κ.λ.π., αλλά αγοράζει απλά χρόνο, προκειμένου να ξεσαβουρώσουν προφανώς οι γερμανικές τράπεζες από τα τοξικά ελληνικά ομόλογα και στη συνέχεια, αφού διασφαλιστούν τα γερμανικά συμφέροντα (αναγκαία εργαλεία τα λέει),  να μας φουντάρει.

Εμείς σ’ αυτό εδώ το blog, από την αρχή (από τον Μάϊο του 2010) είχαμε πει ότι ήταν καλύτερα να χρεοκοπούσαμε τότε, που είχαμε ακόμα οικονομικές δυνατότητες και δεν είχαμε πάρει κανένα διακρατικό δάνειο από ΕΕ και από ΔΝΤ, ούτε είχαμε ξεπουληθεί με μνημόνια κ.λ.π.. Το λέμε ακόμα και τώρα. Όμως, αν η ελληνική πολιτική ολιγαρχία συνεχίσει την οικονομική αφαίμαξη του ελληνικού λαού προκειμένου να διασωθούν οι γερμανικές κ.λ.π. τράπεζες, τότε θα έρθει μια στιγμή που θα μας χρεοκοπήσουν, ενώ εμείς θα έχουμε απωλέσει κάθε οικονομική δυνατότητα, κάθε κατάθεσή μας στις τράπεζες και θα είμαστε πλήρως εξαθλιωμένοι και ευάλωτοι. Τώρα ίσως ακόμα να αντέχαμε, τότε όμως σίγουρα δεν θα αντέξουμε και θα ξεπουληθούμε εμείς και οι περιουσίες μας.

Στάση πληρωμών προς τους δανειστές τώρα αμέσως ( ή κούρεμα του χρέους τουλάχιστον κατά 50%)  και παραμονή στο ΕΥΡΩ με κάθε τρόπο, είναι η απάντηση στην κατάσταση που είμαστε.

Σε ότι αφορά τον εταίρο μας Γερμανό κ. Φίλιπ Ρέσλερ, έχουμε να του πούμε το εξής:
Εμπρός φίλε μας, έλα να μας πτωχεύσεις τώρα.
Δεν ξέρεις πόσο κακό θα μας κάνεις!!!
Θα μας δώσεις την ευκαιρία να εξεγερθούμε, να βγούμε στους δρόμους και να πετάξουμε από την εξουσία τους εδώ ψοφοδεείς εντολοδόχους σας και κάθε καθεστωτικό εξάρτημα, αλλάζοντας για πρώτη φορά συθέμελα το ραγιάδικο πολιτικό μας σύστημα.

Έλα ρε λεβέντη να μας πτωχεύσεις.
Έλα ντε να μας απελευθερώσεις!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: