Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ ΤΗΝ(ΧΑΜΕΝΗ) ΠΑΡΤΙΔΑ!

Γράφει η Σοφία

Ο ΓΑΠ πήγε Βερολίνο και μίλησε σε Γερμανούς «επενδυτές» που χειροκροτούσαν όταν είπε ότι δεν τον νοιάζει αν επανεκλεγεί(ξέρει ότι αυτό ΔΕΝ θα γίνει) αλλά θέλει να σώσει την Ελλάδα(μην επαναλαμβάνεις την «σωτηρία» τα είπες στην ΔΕΘ). Χειροκροτούσαν οι γιοι και εγγονοί των ναζί γιατί όταν ο ΓΑΠ λέει σωτηρία και προσκαλεί σε επενδύσεις που θα πιάσουν τόπο στην Ελλάδα, αυτό σημαίνει κέρδος τεράστιο. Κατά τα άλλα ο Jeffrey μίλησε πάλι για πράσινες πηγές ενέργειας… Να λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα. Αλλά η Merkel δεν θα ανεχθεί να ακούει τις μ** για πράσινα άλογα.....
Του ζήτησε, και πήρε-εννοείται-, ΑΝΕΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, τα «κλειδιά»(απόλυτος οικονομικός, άρα ολοκληρωτικός, έλεγχος στην χώρα) και ήδη έχει στείλει γκαουλάιτερ στην Αθήνα, τον Χορστ ΡΑΙΧενμπαχ(Horst REICHenbach). Το θέμα στην συνάντησή τους είναι τι όσα ΔΕΝ θα ακούσουμε, αλλά θα πρέπει να μαντέψουμε ή συζητήσουμε με φίλους ή ρωτήσουμε στο Internet(blog), από τους παπαγάλους που θα «εξάρουν» την ικανότητα του ΓΑΠ να συζητά και να δίνει μάχες για την Ελλάδα(;). Και μετά Βαγγέλη Βενιζέλο δεν έχει καλό ύφος η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(εύγε ΚΥΡΙΑ μου! Αυτή ήταν η 1η φορά που χάρηκα συνέντευξη μετά από καιρό) που σε έσκισε και ας είναι κανονικού μεγέθους και όχι λιπομάζα με την ερώτησή της για τα κατοχικά δάνεια, αφού είπες για το «υψηλό» επίπεδο ζωής στην Ελλάδα(αψηλό σα κυπαρίσσι, με ό,τι το δέντρο αυτό φέρνει στο νου). Δικαιολογημένα κατά εμάς, μία γυναίκα δημοσιογράφος, λοιπόν, που συστήθηκε ως εκπρόσωπος του πρακτορείου IN-ON, τον ρώτησε καυστικά και ίσως και επιθετικά:
"Κε υπουργέ, είπατε μία φράση: Στην Ελλάδα έχουμε ακόμη υψηλό επίπεδο ζωής. Θα ήθελα να σας ρωτήσω από πού το συμπεραίνετε όταν έχουμε φθάσει τα 400 ευρώ μισθό και εκεί θα φθάσετε τους δημοσίους υπαλλήλους. Δεύτερον, έχετε δίκιο ότι έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής γιατί μας χρωστάει η Γερμανία 2 τρισ. ευρώ και τους δίνουμε πάλι κατοχικό δάνειο. Τρίτον, αφού έχουμε μία δημοκρατική κυβέρνηση, το 60% ζητάει εκλογές. Κάντε τώρα εκλογές κε υπουργέ"!
Ο κ. Βενιζέλος στο άκουσμα της ερώτησης δεν έκρυψε την ενόχληση του και απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση λέγοντας :
"Ο τόνος αυτός ήταν τόνος κοινοβουλευτικής αγόρευσης και θα απαντήσω όταν μου γίνει τέτοια ερώτηση στη Βουλή". Σχόλιο: ποτέ δεν σας γίνει, γιατί nein ΜΙΖΕ(Ν)S euro. Σας χαλάει την προπαγάνδα «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» και μας «βοηθούν». Ντρέπομαι, γιατί δεν έχουν οι ίδιοι τσίπα, που περίπου 20% και κάτι ΑΚΟΜΑ πιστεύει το σύστημα αυτό με τις παθογένειες που έφερε ξανά την χώρα υπό γερμανικό ζυγό(βέβαια οι Γερμανοί σα σκυλιά έτρωγαν αλλά όχι όπως τώρα με την ανοχή και συνενοχή ΚΑΙ των «αρχόντων» της μεταπολιτευτικής παράγκας και των νεοελλήνων που για την «πάρτη» τους άφησαν ουσιαστικά τα δικαιώματα τους τα πολιτικά και έγιναν κομματόσκυλα και κάποιοι έφαγαν, από την καρέκλα τους, όχι μόνο «φιλέτα» αλλά και πολλούς συνανθρώπους τους και την πατρίδα χώρισαν και πούλησαν ή ετοιμάζονται να κάνουν στα παιδιά και τα εγγόνια των δολοφόνων των αντιστασιακών του Β’ ΠΠ που μεγάλωσαν κάποια με όνειρα εκδίκησης για την ήττα το ‘40) και το επικροτεί. Ντρέπομαι που αντί να είναι στους δρόμους σκέφτεται όπως κάτι τύποι στην περασμένη κατοχή πώς θα αρπάξουν περιουσίες όσων τις έχασαν από το «κράτος» αδίκου που μας σκοτώνει πιο άγρια από την τουρκοκρατία και τους ναζί μαζί. Όταν το Δ’ Ράιχ θα πέσει, θα πρέπει η Γερμανία όχι να χτίσει τείχος, αλλά να την χτίσουμε με τείχος και να ελέγχουμε ακόμα και το πότε πάει ο Γερμανός προς νερού του! Η λύση στην κρίση της Ευρώπης, για να σωθεί ΚΑΙ η Ελλάδα, είναι μια νέα «Δίκη της Νυρεμβέργης» για οικονομικούς ναζιστές, στην πλειονότητά τους πάλι Γερμανοί αυτοί(το DNA βλέπετε). Μόνο που απαιτεί δικαστές. Και στην Ευρώπη(και χειρότερα στην Ελλάδα) αυτοί φοβούνται ή είναι δοσίλογοι. Εύχομαι να μην έρθει πάλι καταστροφή, όπως το ’40, και μεγαλύτερος όλεθρος από εκείνον ή πόνος από αυτόν που περνάμε, για να αρχίσουν τα δικαστήρια για τους «ηγέτες» και κυρίως της γερμανικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: