Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Βορά και πάλι ταξιτζήδες και φορτηγατζήδες...


Πολλοί από εμάς μπορεί και να μην έχουμε την καλύτερη ιδέα για τους ταξιτζήδες ή τους φορτηγατζήδες. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ώρα τώρα, να παίξουμε το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ που είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός. Δηλαδή να στρέφεται ένα μέρος της κοινωνίας εναντίον του άλλου, μένοντας έτσι στο απυρόβλητο η...
υπεύθυνη πολιτική ολιγαρχία της χώρας. Πολλοί από εμάς δεν έχουμε την καλύτερη άποψη για την ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, αλλά όταν η τελευταία δίνει χέρι βοήθειας (για τους δικούς της ίσως λόγους, δεν το εξετάζουμε αυτό) στην ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να αποστρέφουμε το πρόσωπο και να ακούμε τα ΜΜΕ.

Ο κ. Παπανδρέου αναστατώνει και πάλι την ελληνική κοινωνία βάζοντας την «κατάλληλη» στιγμή το κοινωνικά εύκολο γι’ αυτόν θέμα των ταξιτζήδων και των φορτηγατζήδων, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της κοινωνίας από τα καυτά θέματα της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων, της μείωσης των μισθών στο Δημόσιο  και των απανωτών κεφαλικών φόρων που επιβάλει υπέρ των τοκογλύφων.

Όχι, εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε. Θα τα βρούμε αργότερα εμείς τα επαγγελματικά μας. Τώρα όμως, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι προ του κοινού εχθρού που είναι οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι μαζί με τους εδώ εντολοδόχους τους της πολιτικής ολιγαρχίας.

Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να αναζητήσουμε τρόπους κατάρρευσης του καθεστώτος και απελευθέρωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Όσοι ευθύνονται θα πρέπει να πληρώσουν, δεν πρέπει να την γλιτώσουν, μέσα από μια νέα διχόνοια του ελληνικού λαού.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: