Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Θα πάρεις... μονόδρομο,σύντομα!

Γράφει η Σοφία

Ο φοβισμένος και εξαφανισμένος, δυστυχώς όχι για πάντα, ΓΑΠ, μετά την επιστροφή από το Λονδίνο, μας πήρε ΚΑΙ ΑΛΛΑ νέα μέτρα, τα οποία έβαλε τον Βενιζέλο να ανακοινώσει(όπως και το χαράτσι που ποινικοποιεί ουσιαστικά το ΒΑΣΙΚΟ ανθρώπινο δικαίωμα στην ιδιοκτησία) ως μονόδρομο «σωτηρίας». Αυτός ο μονόδρομος ρε ΓΑΠ δεν έχει τελειωμό 2 χρόνια τώρα και πλέον το «έργο» κούρασε τον κόσμο.....
Περιμέναμε στους 20 μήνες(όχι το βίντεο) ή έστω στον 1 χρόνο ΠΑΣΟΚ και μνημονίου να πεις έστω μερικούς από τους λόγους που πήρες τόσες ζωές στον λαιμό σου και ξεφτίλισες την Ελλάδα όσο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι ανάξιοι «κυβερνήτες» σε 37 χρόνια! Αντ’ αυτού, το ίδιο τροπάρι(είσαι άθεος και Αμερικανοπολωνοσουηδοεβραίος(!) και καλύτερα να λέω ίδια «καραμέλα»). Και βγήκε, εκτός από σένα, και ο Πάγκαλος από την κουζίνα του και μας ξαναέβρισε(στο μοτίβο «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»). Προφανώς το παχύδερμο βρίζει μόνο όταν έχει αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν. Ποια «φίρμα» να σε σχολιάσει κατακαλόκαιρο; Να σου υπενθυμίσουμε, αν και φοβάσαι πια ακόμα και να ανοίξεις κάποιο blog, τα… διόδια που πληρώσαμε στον μακρύ… μονόδρομο του μαρτυρίου που έχεις υποβάλλει τον ελληνισμό για να ξεπουλήσεις την Ελλάδα και να υποταχθεί ουσιαστικά στην μερκελική Γερμανία ΟΛΗ η Ευρώπη! Η προπαγάνδα σου, για να δικαιολογήσεις(υπάρχει λόγος; Πες μας ότι έχεις και τύψεις…) την εσχάτη προδοσία, καταρρίπτεται(εδώ είναι σαθρή αυτή των Γερμανών που έβαλαν τις βάσεις της σύγχρονης προπαγάνδας, χειραγώγησης πλήθους και συκοφάντησης για εγκληματικούς λόγους). Και οι μελοδραματισμοί του… συνταγματολόγου Βενιζέλου για Αργεντινή! Η Ιστορία έχει καταγράψει ΟΛΩΝ σε Ελλάδα και Ευρώπη τα πεπραγμένα. Εσύ ΓΑΠ θα έχεις χειρότερη φήμη και από μια μοντέλα του Κωστόπουλου και η Merkel ανάλογη του Αδόλφου. Και ΟΛΟΙ οι εγκληματικά ανίκανοι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα μνημονεύονται σαν ένα κακής ποιότητας χαρτί τουαλέτας!


Υ.Γ.: Angela πού είναι τα € 5 τρις που κρύβεις;! Μιλάμε για ΔΙΚΑ ΣΟΥ χρέη προς τους Γερμανούς, όχι τα παλιά προς την Ελλάδα! Τελικά το ελληνικό όνομα δεν είναι τυχαίο στο κτήνος του Βερολίνου! Ίσως έτσι να δικαιολογούσε κάποιος Γερμανός το νέο αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: