Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ανησυχεί κανένας ότι δεν θα πάρουμε τη δόση;;;


Και ξαφνικά δήθεν ένταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με την τρόϊκα. Η «καλή» μας κυβέρνηση αγωνίζεται να σώσει δήθεν το λαό από τα νύχια της «κακιάς» τρόϊκας. Της τρόϊκας που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έφερε (μην το ξεχνάμε) ως μπαμπούλα.

Ελπίζουμε φυσικά να μην υπάρχει κανείς αφελής που να ανησυχεί για την επόμενη δόση. Η ίδια θεατρική....
παράσταση έχει παιχτεί ακριβώςκαι με τις προηγούμενες δόσεις. Και τότε σας λέγαμε να μην ανησυχεί κανένας. Αν δεν παιχτεί και αυτή η παράσταση πως αλλιώς θα επιβληθεί νέο ξεζούμισμα των χρημάτων των εμβρόντητων πολιτών προς όφελος των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, ακυρώνοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε λαϊκή αντίδραση;

Το μεγάλο έγκλημα αυτής της κυβέρνησης, για το οποίο και θα πρέπει να πληρώσει κάποια στιγμή είναι το ότι, ενώ (όπως όλος ο  λαός το γνωρίζει) η ΕΕ δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει μέσα στην Ευρωζώνη, εντούτοις δεν χρησιμοποιεί αυτή τη δύναμη για ελάφρυνση των λαϊκών βαρών και οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά αγωνίζεται να διασώσει το ίδιο κρατικοδίαιτο καθεστώς που έχει καταστρέψει την ελληνική κοινωνία, προς όφελος της ίδιας ολιγαρχίας και σε βάρος της κοινωνίας.
Για πόσο άραγε ακόμα;;…


Δεν υπάρχουν σχόλια: