Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Αλβανική προπαγάνδα στην Αμερική

Οι Αλβανοί εντείνουν την άθλια ανθελληνική προπαγάνδα προσβλέποντας μεθοδικά στην παγίωση αλβανικής μειονότητας μέσω των μέχρι πρότινος Αλβανών λαθρομεταναστών, και επί πλέον προβάλουν για πρώτη φορά οργανωμένα και με τόσο έντονο τρόπο θέμα Τσαμουριάς. Και ενώ η οργάνωση αλλά και ο όγκος της ανθελληνικής συγκέντρωσης, μαρτυρούν ευρύτατη χρηματοδότηση, εδώ στην Ελλάδα ακολούθησε (από τα κατά τα άλλα λαλίστατα μέσα ενημέρωσης), «άκρα του τάφου σιωπή».
Αλβανοί φιλήσυχοι είπατε; «Φίδια στο κόρφο μας...»

Είναι γεγονός ότι και στο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί παρόμοιες προπαγανδιστικές προσπάθειες των Αλβανών που ωστόσο ήταν φανερό ότι ήταν αποτέλεσμα ελάχιστων σε αριθμό και ικανότητες. Διότι όπως θα δούμε στη συνέχεια, μέσα στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών, οι αλβανοί πραγματοποίησαν μία άρτια σε οργάνωση, μέγεθος και παλμό συγκέντρωση, εκμεταλλευόμενοι ακόμα και την (εν Νέα Υόρκη) Ιταλική παροικία. Ευκόλως γίνεται κατανοητό πως για να συμφωνηθεί και να υλοποιηθεί «σύμπλευση» μεταξύ των Ιταλών και Αλβανών, θα πρέπει λογικά να προηγήθηκαν «ιδιαίτερες επαφές». Επαφές που βεβαίως ξεφεύγουν από τις ικανότητες μερικών ακραίων αλβανών εθνικιστών.
albania-parade-NY-01Σύμφωνα λοιπόν με τον αλβανικό τηλεοπτικό δίαυλο “TOP”, η παρέλαση έγινε στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της «Ημέρας του Κολόμβου», και οργανώθηκε στη Νέα Υόρκη, από την μαύρο-κόκκινη συμμαχία με τη συνδρομή των Αλβανών Αμερικής και τα μέλη του Οργανισμού Roots. Οργανωτής της όλης προπαγάνδας ήταν ο Κρέσνικ Σπαχίου..
Πρωτοφανής παλμός και πυκνότητα σε αναλογία με το ανθελληνικό μένος και βεβαίως στο ίδιο μοτίβο. Η Τσαμουριά είναι ΑλβανίαΜας προβλημάτισε ιδιαίτερα η παρουσία επισήμων και μάλιστα καρδινάλιων, που έχουν οπωσδήποτε δεσμούς με Ρώμη και Βατικανό.
albania-parade-NY-02L
Παρατηρώντας τις δύο εικόνες, φαίνεται χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται για μία παρέλαση όπως συνηθίζεται στις ΗΠΑ απο τις διαφορετικές εθνοτικές ομάδες, όσο για ένα ντελίριο εθνικιστικών διεκδικήσεων σε βάρος της χώρας μας.
Δυστυχώς, οι βόρειοι γείτονες Αλβανοί, ακολουθούν τις ίδιες εθνικιστικές ακραίες τακτικές, με την ανθελληνική προπαγάνδα των αρχών του 20 αιώνα, όταν οι βούλγαροι στα 1925 περίπου, υποκρινόμενοι τους "Μακεδόνες" έκαναν την αντίστοιχη προπαγάνδα τους στις ΗΠΑ.
Ωστόσο οι Αλβανοί, παρεξηγούν την φαινομενική αδυναμία μας και φρόνιμο θα είναι να μη πιστέψουν ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία θα μας καταστήσει «όμηρους» στα σχέδια των ευρύτατων εθνικιστικών αλβανικών κύκλων. Ας το πιστέψουν όσο είναι καιρός, γιατί έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε οργισμένοι...
- από τις πιέσεις των τροϊκανών ανόητων εκπροσώπων.
- από την απαράδεκτη ελληνική κυβέρνηση.
- από τις προκλήσεις των σκοπιανών Σλάβων που μασκαρεύονται προκλητικά σαν Μακεδόνες.
- από την διαρκή καταπίεση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία
- από τους Τούρκους που αλωνίζουν στο Αιγαίο αψηφώντας κάθε διεθνές δίκαιο.
Και τέλος, είμαστε οργισμένοι γιατί σας δεχτήκαμε στην πατρίδα μας και ενώ σας δώσαμε μερίδιο από το μερίδιο μας, κάποιοι από τους ομοεθνείς σας, εκμεταλλευόμενοι την ειρηνική μας διάθεση, επιδίδονται σε εγκλήματα πρωτόγνωρα και βδελυρά εναντίον των Ελλήνων. Μία σταγόνα χρειάζεται για να ξεχειλίσει το ποτήρι...

HellasOnTheWeb.Org

Δεν υπάρχουν σχόλια: