Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Μιχαλολιάκος γυρνά την πλάτη στους νταβατζήδες και τις θεραπαινίδες τους.

Τα σχέδια των βαρώνων για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας έχουν συνθλιβεί στα μακρά τείχη του Πειραιά. Το γνώριζαν βέβαια, γι’ αυτό είχαν εξαπολύσει λυσσαλέο πόλεμο για να αναχαιτίσουν την εκλογή Μιχαλολιάκου προεκλογικά. Τώρα που τα τέως πουλαίν τους έχουν τα δικά τους “προσωπικά” προβλήματα,  οι “ιδιώτες” ψάχνουν διακαώς τρόπους να...
χτυπήσουν τον δήμαρχο και το έργο του. Τα ΜΜ”Ε” που ελέγχουν όμως, έχουν απαξιωθεί στις συνειδήσεις του κόσμου μαζί με τα πρωτοκλασάτο πολιτικό τους προσωπικό. Έτσι καταφεύγουν σε κάτι απίστευτους “ΠΠΕ” (πολιτικούς περιορισμένης ευθύνης), που μόνο γέλωτα προκαλούν με τις ασυνάρτητες και νευρικές αντιδράσεις τους.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και του αντιπεριφερειάρχη νήσων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε ακαταλαβίστικα κείμενα που κανείς δεν καταλαβαίνει  τι θέλουν να πουν, ούτε ακόμη και οι ίδιοι που τα γράφουν, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν απαντά. Η Συμμαχία Δημοτικής Αρχής -Εργαζομένων και Δημοτών έχει πολύ σοβαρότερα και ουσιαστικότερα  πράγματα να κάνει και θα τα κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: