Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΤ και μπαχαλάκιδες έδωσαν το φιλί της ζωής στο καθεστώς Παπανδρέου...

Είναι δυνατόν τόσες χιλιάδες κόσμου να μην μπορούν κάθε φορά να ελέγξουν 50 -100 μπαχαλάκιδες και όπως και τις άλλες φορές έτσι και σήμερα να διαλύσουν την μεγαλύτερη πορεία που έγινε μετά την μεταπολίτευση.
Μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζονται τα μικρο επεισόδια γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
Τα αποτελέσματα από την σημερινή πορεία: ....

Τουλάχιστον έξι πολίτες και 15 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τις οδομαχίες μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών και έχουν μεταφερθεί σε δημόσια νοσοκομεία.
Η ΕΛΑΣ προέβη σε περισσότερες από 15 προσαγωγές και 10 συλλήψεις.
Συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας. Χιλιάδες διαδηλωτές σε Πάτρα, Βόλο, Λαμία, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε περισσότερες από 10 βιτρίνες καταστημάτων στην Τσιμισκή.

Επίσης συγκεντρωμένοι πέταξαν σκουπίδια μέσα στο κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας Θράκης και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα επαναληφθούν και την Πέμπτη. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν δώσει ραντεβού για τις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στην περικύκλωση και τον αποκλεισμό της Βουλής που έχουν προαναγγείλει για την Πέμπτη συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: